ABA LIGA UDARILA PO DŽEPU PODGORIČANE: Pretili su sudijama, i imali mnogo propusta, pa će sada da plate!
Foto: Starsport©

ŽESTOKO

ABA LIGA UDARILA PO DŽEPU PODGORIČANE: Pretili su sudijama, i imali mnogo propusta, pa će sada da plate!

Budućnost je zbog propusta u organizaciji treće i četvrte utakmice, odnosno zbog vređanja gostujućih igrača, trenera, tim menadžera i predsednika kluba sanksionisana sa 10.000, odnosno 14.000 evra

Objavljeno:

Disciplinski sudija ABA lige Saša Pavličić Bekić izrekao je kazne zbog prekršaja u trećem i četvrtom finalnom meču regionalnog takmičenja između Budućnosti i Crvene zvezde, odigranim u Podgorici.

Budućnost je zbog propusta u organizaciji treće i četvrte utakmice, odnosno zbog vređanja gostujućih igrača, trenera, tim menadžera i predsednika kluba sanksionisana sa 10.000, odnosno 14.000 evra, dok je predsednik podgoričkog kluba Dragan Bokan kažnjen sa sa 4.000 evra zbog pretnji upućenih službenim licima ABA lige.

- Komesar za suđenje i sekretar Sudijske komisije naveli su u tužbi da su 22. maja godine došli na utakmicu, te da su u VIP prostor stigli sat vremena pre početka i da im je potom prišao predsednik Budućnosti Dragan Bokan koji im se tom prilikom, uz rukovanje obratio rečima: J..em vas i Sudijsku komisiju i onakvo suđenje u prve dve utakmice, ali o tome ćemo naknadno... - navodi se između ostalog u obrazloženju kazni disciplinskog sudije ABA lige.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.