NEVIĐENA KRAĐA U PODGORICI: Ispade da je Zvezda brutalni kasapin, a Budućnost naivno dete - BRUKA IDE DO EVROLIGE!
Foto: Starsport©

neviđeno

NEVIĐENA KRAĐA U PODGORICI: Ispade da je Zvezda brutalni kasapin, a Budućnost naivno dete - BRUKA IDE DO EVROLIGE!

Čak i u takvim okolnostima Zvezde je uspevala da ostane u egalu do finiša utakmica i da dođe do dva šuta za titulu

Objavljeno:

Svašta smo videli u četiri meča finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti, od uzbuđenja, preokreta, publike, ali i skandalozno suđenje u korist podgoričke ekipe, čemu svedoči statistika i parametar vezan za liniju z aslobodna bacanja.

Odnos u dve utakmice u Podgorici bio je gotovo neverovatan. Budućnost je šutirala 69 puta sa linije penala, a Crvena zvezda samo 31. Tolika razlika definitivno ne odgorava realno slici na terenu.

Agresivna odbrana Zvezde, naišla je na isti takav odgovor od strane Budućnosti, ali dvostruki aršini arbitara viđeni su u oba meča odigrana u prestonici Crne Gore.

Čak i u takvim okolnostima Zvezde je uspevala da ostane u egalu do finiša utakmica i da dođe do dva šuta za titulu.

Crveno-beli su pokazali da su daleko bolja ekipa od Budućnosti, a zašto se igra peti meč najbolje znaju Pukl, Javor, Nikolić, Petek i ostali delioci "pravde"...

Kako saznajemo, sva dešavanja na mečevima i Podgorici biće predočena i čelnicima Evrolige. Apsurdno je da arbitri koji u elitnom takmičenju sude na fajnal-foru (čak četvorica iz regiona) rade stvari poput onih na 3. i 4. meču finala Aba lige.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.