FILIPOVSKI REKAO GLAVNI RAZLOG ŠTO JE NAPUSTIO PARTIZAN! "Ovo iskustvo će mi služiti u budućnosti"
Foto: KSS.rs

otvorio dušu

FILIPOVSKI REKAO GLAVNI RAZLOG ŠTO JE NAPUSTIO PARTIZAN! "Ovo iskustvo će mi služiti u budućnosti"

Nije situacija bila dobra u klubu

Objavljeno:

Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana Sašo FIlipovski se osvrnuo na vreme koje je proveo u Beogradu.

On je u razgovoru za poljske medije rekao da ne beži do toga da nije ispunio očekivanja u klubu i da je to jedan od razloga što je napustio mesto trenera Partizana.

- Došao sam u klub u teškom trenutku, kada je bilo nekih problema. Tim je izgubio tri meča u Eurokupu i bila je teška situacija sa pandemijom koronavirusa. Ali znao sam, u potpunosti sam to prihvatio. Želeo sam da se suočim sa ovim izazovom. Uprkos ovim porazima, uspeli smo da se plasiramo u sledeću rundu, bili smo u Top16. Tamo smo se žestoko borili, pobedili smo Trento i Lokomotivu. Nažalost, eliminisani smo, nedostajalo nam je malo sreće u Jadranskoj ligi. Nisam ispunio očekivanja i prekinuli smo saradnju. Bilo je to zanimljivo iskustvo iz kojeg sam puno naučio. Definitivno ću koristiti ovo znanje u budućnost . kazao je za poljski "SF".

Sašo Filipovski
foto: Starsport©

Takođe je ispričao da je situacija u klubu bila veoma složena.

- Situacija u Partizanu bila je veoma teška jer je došlo do velikih promena u sastavu – bilo je odlazaka i povreda – i u roku od nekoliko dana morali smo da dovedemo nekoga ko je bio u ritmu meča. Džoš je bio košarkaš koga smo mogli brzo da dovedemo u Beograda. On je talentovan igrač, ali još uvek mlad, kome je potrebna igra na evropskom nivou. Ovo mu je prva sezona posle koledža i vidite da još uvek ima nekih nedostataka. Ali za godine ili dve sigurno će se poboljšati. Ima veliki potencijal - ispričao je Sašo.

Filipovski je otišao iz kluba u martu mesecu zbog loših rezultata, njega je na tom mestu nasledio njegov pomoćnik Aleksandar Matović koji vodi ekipu do kraja sezone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.