RADONJIĆ ODLUKU OKO SASTAVA DONOSI NA DAN UTAKMICE: Moramo da odigramo sa maksimalnom koncentracijom!
Foto: Starsport

U PODGORICU PO TITULU

RADONJIĆ ODLUKU OKO SASTAVA DONOSI NA DAN UTAKMICE: Moramo da odigramo sa maksimalnom koncentracijom!

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedeljak

Objavljeno: 16:37h

Košarkaši Crvene zvezde putuju u Podgoricu, gde ih u subotu (20.30 časova) očekuje treći meč finalne serije protiv ekipe Budućnosti.

Crveno-beli su u dve odlične i uzbudljive utakmice sačuvali prednost domaćeg terena, i pored činenjice da trener Dejan Radonjić nije mogao da računa na Korija Voldena i Marka Jagodića Kuridžu.

U prethodna tri dana sa skraćenom rotacijom i nakon ogromne potrošnje koju je iziskavalo igranje dve utakmice finala, crveno-beli su trenirali u hali „Aleksandar Nikolić“, osvežili se i spremni idu za Crnu Goru na meč koji je na programu u subotu.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

- Posle dva meča u Beogradu serija se seli u Podgoricu. U potpunost smo svesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na sam dan utakmice ćemo doneti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti - rekao je trener crveno belih Dejan Radonjić.

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedeljak, a eventualni peti meč zakazan je za petak u hali „Aleksandar Nikolić“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.