DEJAN RADONJIĆ: "Gradili smo rezultat sve vreme, uspevali u nekim periodima da igramo jako dobro, u nekima loše"!
Foto: Starsport©

tek je početak

DEJAN RADONJIĆ: "Gradili smo rezultat sve vreme, uspevali u nekim periodima da igramo jako dobro, u nekima loše"!

Probaćemo da se odmorimo, porazgovaramo i napravimo plan za naredni meč

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Budućnost u prvoj utakmici finalne serije ABA lige sa 82:78.

Odigrali smo meč u kom smo na našu sreću imali više dobrih momenata nego loših. Svakako smo znali da moramo da smanjimo broj grešaka, a to nije bilo nimalo lako jer smo igrali protiv Budućnosti koja je jako kvalitetan tim i ima svoje prednosti, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede protiv Podgoričana 82:78 u prvom meču finala plej-ofa ABA lige.

- Gradili smo rezultat sve vreme, uspevali u nekim periodima da igramo jako dobro, u nekima smo igrali i loše. Gradeći taj rezultat došli smo do prednosti koja je bila dosta velika, ali je Budućnost svojim kvalitetom koji poseduje bez ikakve dileme napravila iskorak i mi smo u završnici uspeli da dođemo do pobede i rezultata 1:0. Naravno, tek je početak - rekao je Radonjić za klupski sajt.

KK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Iz dana u dan moramo da pravimo analizu, posmatramo stvari i donosimo odluke, dodao je Zvezdin trener.

- Nekada je to nažalost na dan same utakmice. Volden Oni ne trenira sa ekipom od utakmice sa Igokeom, a pre toga je trenirao dva puta u deset dana. Status Jagodića-Kuridže zahteva proces koji je potreban da on izađe iz povrede i dosegne nivo potrebne spreme. Kod obojice je prisutna velika želja. Imamo dva dana do narednog meča, ne bih previše analizirao našu poziciju. Probaćemo da se odmorimo, porazgovaramo i napravimo plan za naredni meč - rekao je trener crveno-belih.

Utakmica broj dva finalne serije igra se u utorak od 20.30 u hali Aleksandar Nikolić.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.