NAVIJAČIMA ZVEZDE SE OVO NEĆE SVIDETI: Poznat sastav sudija za prvi meč finala ABA lige!
Foto: EPA/Daniel Dal Zennaro

biće bure

NAVIJAČIMA ZVEZDE SE OVO NEĆE SVIDETI: Poznat sastav sudija za prvi meč finala ABA lige!

Sigurno da sudijama neće biti lako, s obzirom na to da su ranijih godina i jedni i drugi imali prtužbe na suđenje, te to sigurno stavlja određeni pritisak na njih

Objavljeno:

Finale ABA lige počinje u nedelju, utakmicom između Crvene zvezde i Budućnosti u hali "Aleksandar Nikolić" od 18.00 časova, a danas je poznat i spisak arbitara koji će deliti pravdu na ovom meču.

Čelni ljudi regionalnog takmičenja odlučili su se za slovenačko-hrvatsku kombinaciju sudija. U pitanju su Sašo Pukl (Slovenija), Timislav Hordov (Slovenija) i Josip Radojković (Hrvatska).

Sigurno da sudijama neće biti lako, s obzirom na to da su ranijih godina i jedni i drugi imali prtužbe na suđenje, te to sigurno stavlja određeni pritisak na njih.

Podsetimo, finalna serija igra se na tri dobijene utakmice, a prednost domaćeg terena ima Crvene zvezde koja je bila prva u ligaškom delu sezone.

Inače, crveno-beli su poslednji šampion ABA lige. Klub iz Beograda je 2019. godine u finalu pobedio upravo Budućnost sa 3:2 u seriji, dok se prošla sezone nije završila zbog pandemije virusa korona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.