NAJLEPŠA I NAJZGODNIJA SPORTISKINJA SVETA OBRADOVALA SVE KOŠARKAŠKE FANOVE: Nikola Jokić je MVP!
Foto: Printscreen/Instagram/_paige.renee

Ako ona kato kaže, ona nema sumnje!

NAJLEPŠA I NAJZGODNIJA SPORTISKINJA SVETA OBRADOVALA SVE KOŠARKAŠKE FANOVE: Nikola Jokić je MVP!

Do kraja ligaškog dela sezone Denveru su ostala još četiri meča, i to sva četiri u gostima

Objavljeno: 09:30h

Ameriička golferka Pejdž Spiranac se, pored golfa, bavi i promoterskim poslovima, a jedan od njenih zadataka tog tipa je i vezan za kladioničarsku kuću iz SAD.

Tim povodom je saopštila radosnu vest za sve one koji su se u tom lancu kladionica dosad kladili da će naš reprezentativni centar, vođa Denver Nagetsa, Nikola Jokić, biti proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Obavila je to snimeći video-obaveštenje dok je nosila dres srpskog asa, a tom prilikom je rekla sledeće:

- Mi smo odlučili da uradimo nešto što se baš i ne čini. Ako pratite NBA, znate da Nikola Jokić ima neverovatnu sezonu, glavni je kandidat za MVP nagradu, iako imamo još mesec dana dok to ne bude ozvaničeno. Ipak, rešili smo da svakome ko je iz Kolorada, a ko se dosad kladio na to da će Jokić biti MVP, već sada bude isplaćen dobitak. Ne u vidu nekih bonusa, već - keš - objavila je Spiranac.

Do kraja ligaškog dela sezone Denveru su ostala još četiri meča, i to sva četiri u gostima - u sredu igra u Šarlotu (od 1 sat po srednjeevropskom vremenu), u petak u Minesoti (od 2), u subotu u Detroitu, a u nedelju u Portlandu (vreme početka još nije ozvaničeno).

Veoma je popularna na društvenim mrežama gde ima preko tri miliona fanova, a često fotografijama izazove lavinu komentara. Mnogi su mišljenja da ova Amerikanka nema konkurenciju u svetu sporta kada je u pitanju fizički izgled.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.