RADONJIĆ: Loše u odbrani, u napadu nismo pogađali... BAJIĆ: Spustiti Zvezdu na 68 poena, to je sjajna stvar!
Foto: Starsport©

reakcije trenera

RADONJIĆ: Loše u odbrani, u napadu nismo pogađali... BAJIĆ: Spustiti Zvezdu na 68 poena, to je sjajna stvar!

Majstorica u Beogradu će odlučiti pobednika polufinalnog duela

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ocenio je večeras da je njegova ekipa na današnjoj utakmici bila u potpunosti van ritma, kao i da je uzrok poraza loša igra u odbrani.

- Igrali smo loše u odbrani. U napadu smo na početku stvorili nekoliko dobrih situacija za šut, ali nismo pogađali. Igokea je stekla prednost i to je kasnije uzrokovalo da igra ne bude onakva kakvu smo želeli - rekao je Radonjić za televiziju Arena sport.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Zvezda je večeras izgubila od Igokee 68:81 u drugom meči polufinala plej-ofa ABA lige.

- U nastavku je energija bila bolja, ali nismo igrali odbranu kao što smo želeli. Imali smo loš procenat šuta za tri... Naravno da ćemo za majstoricu napraviti pripremu i učiniti sve da budemo bolji od Igokee - rekao je Radonjić.

Trener Igokee Dragan Bajić istakao je da je njegov tim odigrao "fenomenalnu utakmicu" tokom svih 40 minuta, a posebno je istakao igru u odbrani.

KK Igokea, Dragan Bajić
foto: Starsport©

- Kao što sam rekao u najavi, mislim da moramo da igramo 40 minuta, da nam se ne ponove dve utakmice iz Beograda kada 35 minuta igramo dobro, a onda padnemo. Moram da napomenem defanzivnu igru svog tima, gde smo Lojda, Voldena i ostale opasne igrače pod košem zaustavili. Spustiti Zvezdu na 68 poena, to je sjajna stvar - rekao je Bajić.

On je istakao da njegov tim na majstoricu u Beograd putuje rasterećeno, pun samopouzdanja, ali sa željom da pobedi i izbori finale.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.