VEČERAS SE NASTAVLJA POLUFINALE ABA LIGE: Zvezda i Budućnost žele da reše sve dileme
Foto: Starsport©

DOBIJAMO LI FINALISTE?

VEČERAS SE NASTAVLJA POLUFINALE ABA LIGE: Zvezda i Budućnost žele da reše sve dileme

Utakmica u Laktašima počinje u 18:30

Objavljeno:

Crvena zvezda i Budućnosti imaće večeras prve meč lopte protiv Igokee i Mornara za plasman u finale plej-ofa ABA lige.

Utakmica u Laktašima počinje od 18:30. Zvezda ima prednost od 1:0 u seriji nakon pobede koju su izvojevali u ponedeljak u Beogradu rezultatom 76:61.

Ovo će biti 22. duel dva kluba u regionalnom takmičenju. Da će se u Laktašima voditi velika borba, kao i da će sitnice odlučivati, svestan je i Dejan Radonjić.

- Nova utakmica sa Igokeom, jos jedan težak duel pred nama. Igraćemo treću utakmicu u kratkom vremenskom periodu, i svaka je bila teška i rezultatski važna. Sada se već jako dobro poznajemo i znamo šta mozemo da ocekujemo – dobru čvrstu i disciplinovanu ekipu koja iz utakmice u utakmicu potvrdjuje zašto je pravila ovakve rezultate ove sezone. Očekujem fizički zahtevan meč, a u takvoj utakmici moramo da odigramo vrlo čvrsto, skocentrisano svesni da u ovakvim duelima sitnice prave razliku. Tri dana nije veliki period, ali smo učinili sve da osvežimo ekipu i spremni dočekamo ovu utakmicu 65. zvaničnu u ovoj sezoni.

Kada je reč o drugom polufinalu, priliku da obezbedi plasman u finale imaće i Budućnost, koja od 21 sat gostuje Mornaru u Baru. U prvom meču polufinala tim iz Podgorice bio je bolji 97:88.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.