MELOUN O BUDUĆEM MVP-U: Jokić je bolji od ostalih kandidata, njegova vrednost je neizmerna za Denver!
Foto: EPA/Erik S Lesser

Tako je!

MELOUN O BUDUĆEM MVP-U: Jokić je bolji od ostalih kandidata, njegova vrednost je neizmerna za Denver!

Danas ima toliko kvalitetnih košarkaša iz Srbije, tako da nije iznenađenje to što je vaša reprezentacija iz godine u godinu toliko jaka

Objavljeno:

Trener Denver Nagetsa, Majl meloun govorio je za Novosti o srpskom košarkašu Nikoli Jokiću. Tada se osvrnuo i na MVP priznanje.

- Naravno da bi on trebalo da bude MVP ove godine. Gotovo svake večeri je bio izuzetan i, za razliku od drugih kandidata, nije propustio nijednu utakmicu. Od početka godine drži isti intenzitet igre. Njegova vrednost za naš tim ne može da se meri i ne može biti precenjena, kao kod nekih drugih.

Jokić je svoje putovanje do vrha NBA neba započeo 2015. na Letnjoj ligi. Da li pamtite vaš prvi susret?

- Bio je stvarno dobro dete od prvog trenutka kada sam ga upoznao, ali je isto tako bio mlad i "razrogačenih" očiju, jer je to bilo njegovo prvo doživljavanje košarke u drugoj zemlji. Sve je to bilo novo i drugačije od onoga na šta je navikao i bilo je potrebno vreme da se navikne na takvo okruženje.

Potom je pohvalio ostale srpske igrače.

- Danas ima toliko kvalitetnih košarkaša iz Srbije, tako da nije iznenađenje to što je vaša reprezentacija iz godine u godinu toliko jaka i takmičarski nastrojena. Srbija se takmiči i prezentuje svoju košarku na pravi i jedinstveni način - zaključio je Meloun za Novosti.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.