U AMERICI SE TUKU SVUDA: Na meču omladinaca ŽENSKOG tima navijač kečerskim potezom tresnuo SUDIJU o pod! (VIDEO)
Foto: Printscreen/LiveLeak

svi skočili na njega

U AMERICI SE TUKU SVUDA: Na meču omladinaca ŽENSKOG tima navijač kečerskim potezom tresnuo SUDIJU o pod! (VIDEO)

Jedna devojčica je svojski učestvovala u premlaćivanju arbitra

Objavljeno: 11:14h

Neverovatan snimak nam dolazi iz Amerike. Tokom košarkaške utakmice ženskih timova došlo je do tuče između sudije, igračicei jednog navijača!

Incident se dogodio u Vestfildu u Indijani tokom duela mlađih timova Indijana Elita i Bejlora.

Krajem prve četvrtine, trener Bejlora je dobila tehničku zbog svađe sa sudijama, nakon čega je uzela torbu i sa celim timom krenula van sale.

Tokom pauze koja je usledila, na teren je ušao čovek u trenerci i žutoj majici, prišao sudiji polako, sve vreme ga snimajući mobilnim telefonom. Pretpostavljamo da mu je i nešto dobacivao tom prilikom jer mu je arbitar u jednom trenutku besno izbio telefon iz ruku, što je bio signal za tuču.

Sudija je dobio udarac od "navijača", ali i od jedne igračice poraženog tima koja je odmah ispustila ranac, zaletela se na arbitra i takođe ga udarila.

Usledilo je više promašaja i sve veća gužva, sudija nije mogao da se brani od oboje istovremeno, a čovek u žutoj majici je to iskoristio i kečerskim zahvatom ga podigao u vazduh pa tresnuo na parket.

Uključilo se još onih koji su želeli da se obračunaju sa sudijom. Uskoro su ih sve razdvojili, a bilo je čudo da nje sudija uopšte mogao da stoji nakon što je svom silinom tresnuo o pod.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.