IZDRŽI LEGENDO: NBA zvezda došla u DRIM TIM, a samo dve nedelje kasnije završio karijeru zbog ZDRAVLJA!
Foto: printscreen/twitter/aldridge_12

Tužna vest

IZDRŽI LEGENDO: NBA zvezda došla u DRIM TIM, a samo dve nedelje kasnije završio karijeru zbog ZDRAVLJA!

Oldridž je danas na društvenim mrežama potvrdio da ide u penziju što se tiče igranja košarke

Objavljeno:

Iskusni američki košarkaš Lemarkus Oldridž pre dve sedmice potpisao je ugovor sa Bruklin Netsima, a danas je saopštio da završava svoju karijeru.

Ovaj 35-godišnji košarkaš je trebao biti veliko pojačanje za Netse koji stvaraju tim iz snova kako bi pokušali da osvoje NBA prsten. No, njegova bajka u Bruklinu trajala je svega dve sedmice.

Naime, on je danas šokirao svoje fanove objavom da završava svoju igračku karijeru i da je bio primoran da raskine saradnju sa Netsima iako je hteo pomoći ovom timu na putu do titule.

Oldridž je danas na društvenim mrežama potvrdio da ide u penziju što se tiče igranja košarke, te da je bio primoran da donese takvu odluku zbog svog zdravstvenog stanja, odnosno problema sa srcem.

- Danas teškog srca pišem ovo pismo. Poslednju utakmicu koju sam igrao imao sam problema sa nepravilnim radom srca. Kasnije te večeri se stanje pogoršalo zbog čega sam se baš zabrinuo - piše Lemarkus i nastavlja:

- Narednog jutra sam rekao ekipi šta se dešava i oni su me odveli u bolnicu kako bi sve to proverio. Iako se osećam bolje ono što sam osetio tu noć u radu svog srca je nešto najstrašnije što mi se desilo.

-Zbog toga sam doneo najtežu moguću odluku, a to je da se penzionišem od igranja u NBA ligi. Košarka mi je 15 godina bila na prvom mestu, ali sada sam tu stavio svoje zdravlje i porodicu.

- Zahvalan sam na svakoj odigranoj utakmici, sjajnim uspomenama uključujući uspone i padove, prijateljstva koja sam stvorio. Hvala Portlandu koji je dao šansu mršavcu iz Teksasa, u tom gradu sam proveo neke nezaboravne godine u svom životu. Oni će uvek biti u mom srcu..

- Želim se zahvaliti San Antonio Sparsima za pet sjajnih godina. I na kraju hvala i Bruklinu. Želeli ste me i na kraju mi rekli da uradim samo ono što je dobro za moje srce. Žao mi je što naša priča nije potrajala, ali bilo je zabavno biti deo ove specijalne grupe.

- Nikada ne znate kada će se nešto završiti i zbog toga gledajte da uživate svaki dan u onome što volite. Mogu vam iskreno reći da sam uradio upravo to - zaključio je Oldridž na kraju svog pisma.

Amerikanac je 2006. godine izabran kao drugi pik na draftu i proveo je deset godina u ekipi Portlanda. Prethodnih pet sezona igrao je u San Antonio Sparsima. Sedam puta bio je učesnik Ol stara i imao je zaista respektabilnu karijeru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.