ŠTA BIH URADIO DA ME JE DŽORDAN ZVAO U ČIKAGO? Rekao bih mu da od*ebe!
Foto: Profimedia

nije takav tip

ŠTA BIH URADIO DA ME JE DŽORDAN ZVAO U ČIKAGO? Rekao bih mu da od*ebe!

NBA liga je nameravala da onemogući kreiranje supertimova koji bi dominirali ligom, ali su to ipak uspevali da urade najpre Majami, pa Golden Stejt, LA Lejkers, pa nedavno i Bruklin

Objavljeno:

Legendarni američki košarkaš Redži Miler ni danas ne krije da nema baš lepo mišljenje o Majklu Džordanu.

Džordan je za mnoge najbolji košarkaš svih vremena, a s Čikago Bulsima je devedesetih dominirao u NBA ligi. Bikovi su tada imali veliko rivalstvo s nekoliko klubova među kojima su bili i Indijana Pejsersi.

Upravo je Miler igrao u dresu Indijane i imao žestoke duele s "Er Džordanom" svojevremeno. Miler ne krije da nema baš najbolje mišljenje o Jordanu, a iako je prošlo više od 20 godina kako su igrali jedan protiv drugog to se još nije promenilo.

U izjavi za ESPN ovaj košarkaš je još jednom objasnio da se njegovo mišljenje o Džordanu uopšte nije promenilo. Dodao je da nikada nije ni pomišljao da napušta Pejserse, gde je proveo celu karijeru.

Redži Miler, Majkl Džordan
foto: Profimedia

Novinar ga je pitao šta bi uradio da ga je tada Majkl pozvao da igra s njim u Bulsima, a Miler je sve iznenadio svojim odgovorom.

- Znate li šta bih uradio u tom slučaju? Rekao bih Džordanu da od*ebe. Nikada nisam bio ni blizu da odem iz Indijane. Tražili su me neki klubovi, a posebno uporni bili su Niksi. Ipak, od toga nije moglo biti ništa jer sam imao istoriju protiv njih i nije dolazilo u obzir da odem tamo - kaže Miler i dodaje:

- Da sam negde otišao to bi verovatno bili Lejkersi jer sam rođen tamo. Ali, ostao sam u Indijani i drago mi je zbog toga. Danas najveće zvezde mogu birati između šest ili sedam klubova i to mi se nikako ne sviđa - rekao je Miler.

NBA liga je nameravala da onemogući kreiranje supertimova koji bi dominirali ligom, ali su to ipak uspevali da urade najpre Majami, pa Golden Stejt, LA Lejkers, pa nedavno i Bruklin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.