JOKIĆ ZNA ŠTA JE GLAVNI PROBLEM DENVERA: A ni šut nije dobar, sprema se za duel sa Bjelicom!
Foto: Profimedia

težak raspored je pred nagetsima

JOKIĆ ZNA ŠTA JE GLAVNI PROBLEM DENVERA: A ni šut nije dobar, sprema se za duel sa Bjelicom!

Loša utakmica za nas, moramo puno bolje ako želimo da nešto napravimo u plej-ofu - rekao je Jokić

Objavljeno:

Nikola Jokić je bio razočaran partijom svog tima u porazu od Golden Stejta.

- Izgubljene lopte su bile problem, kao što su bile i u pretprošloj utakmici. Dali smo im previše šansi da igraju napade, nismo šutirali dobro. Oni su dali 18 trojki, mi osam. Kari je dao više trojki nego mi. Dao je 53 poena, nismo imali rešenja za njega. Loša utakmica za nas, moramo puno bolje ako želimo da nešto napravimo u plej-ofu - rekao je Jokić.

Denver je ostao uzdrman još više zbog teže povrede Džamala Mareja. Srbin nije hteo da daje prognoze o njegovom povratku niti o igranju bez najboljeg saigrača.

- On je ratnik, uvek daje sve od sebe, bori se za sve. Videćemo, ne znam.

Jokić trenutno ne razmišlja o plasmanu na neko od prva četiri mesta što bi u plej-ofu Nagetsima dalo prednost domaćeg terena.

- Mislim da je važnije da igramo dobro, da imamo dobar momentum. Imamo teške utakmice do kraja, jake protivnike. Ako možemo da uzmemo prednost domaćeg terena... Mnogo je bitnije da igramo bolje, da znamo svoje uloge, da budemo odlučniji.

Okrenuo se "Džoker" sledećoj utakmici.

- Dolazi nam Majami sa Bjelicom i Dragićem. Oni su uvek nezgodni, ekipa koja se bori, ne predaje se. Raznovrsni su, jako puno napadačkih opcija imaju, jaki su odbrameno. Biće stvarno dobar test za nas - zaključio je Jokić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.