KATAKLIZMA ZA DENVER I JOKIĆA: Stigle užasne vesti
Foto: Profimedia

strašno

KATAKLIZMA ZA DENVER I JOKIĆA: Stigle užasne vesti

Za sada se veruje da su u pitanju ligamenti levog kolena, što je veliki problem za tim iz Kolorada

Objavljeno: 17:58h

Teška povreda Džamala Mareja koji je bio fantastičan u većem delu sezone.

Ostao je da leži na parketu pred kraj meča protiv Golden Stejt Voriorsa, a izgleda da je zbog povrede i završio sezonu. Džamal Marej, druga zvezda Denver Nagetsa pokidala je ligamente kolena, tvrdi dobro obavešteni Athletic.

Džamal Marej (24) neće biti od koristi Nikoli Jokiću u borbi za što bolje mesto pred plej-of, ali ni u doigravanju za NBA prsten. Zbog ovakve povrede pauzira se više meseci.

Naknadna snimanja pokazala su ozbiljnost povrede koju je noćas u poslednjoj četvrtini zaradio Džamal Marej. Za sada se veruje da su u pitanju ligamenti levog kolena, što je veliki problem za tim iz Kolorada. Odlični bek Denvera prethodnih nekoliko utakmica propustio je zbog problema sa desnim kolenom, pa je možda i to jedan od razloga zbog kojih je opteretio levu nogu.

Kako god bilo, problem koji je nastao u ekipi Denvera ogroman je pred najbitnije mečeve u sezoni.

Marej je godinama drugi najbolji igrač Denvera i najbolji ''pomoćnik'' Nikole Jokića u izgradnji franšize. Ove sezone prosečno ubacuje 21,2 poena, uz 4,8 skokova i četiri asistencije po meču.

Dok je Džamal bespomoćno ležao na terenu Stef Kari držao se za glavu, a Nikola Jokić pokušavao da mu uputi reči utehe. Nakon utakmice Majk Maloun pozvao je navijače da se pomole za Džamala Mareja i da se nadaju dobrim vestima.

Marej se povredio na oko 50 sekundi do kraja meča, kada je krenuo u prodor pored dvojice protivničkih igrača. On je pao na koleno i jauknuo od bolova, a procene oko povrede nisu bile optimistične. Denver Nagetsi izgubili su i drugi uzastopni meč (116:107), a bez Mareja će biti još teže u nastavku sezone.

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.