JOKIĆ BRUTALNO ISKREN: Pre bih da uzmemo NBA prsten, nego da budem MVP!
Foto: Profimedia

dobro razmišljanje

JOKIĆ BRUTALNO ISKREN: Pre bih da uzmemo NBA prsten, nego da budem MVP!

Srbin je tek u 20. minutu upisao prve poene, ali je onda u trećoj četvrtini začas došao do novog tripl-dabla - 17 poena, 11 asistencija i 10 skokova

Objavljeno:

Denver Nikole Jokića je imao potpunu kontrolu nad utakmicom sa Bostonom, ali je u poslednjoj četvrtini ispustio veliku prednost i izgubio čak 105:87.

U poslednjoj deonici su primili 31, a postigli samo osam poena.

Srpski as i najbolji centar sveta Nikola Jokić je tek u 20. minutu upisao prve poene, ali je onda u trećoj četvrtini začas došao do novog tripl-dabla - 17 poena, 11 asistencija i 10 skokova.

Nakon utakmice Srbin je odgovarao na pitanja, a jedno od novinara iz Srbije glasilo je Šta misli o MVP trci, Jokić je odgovorio na srpskom.

– Ako se desi, desi. To je velika stvar sigurno, ali bih pre voleo da osvojimo NBA prsten nego MVP titulu. Videćemo. Na neki način mi je i svejedno. Naravno, zahvalan sam svim ljudima u Srbiji što me bodre i prate, mada se trudim da ne razmišljam o tom priznanju sada.

Ekipa ima jedan cilj – mesto među četiri ekipe na Zapadu.

– Želimo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Zapad je težak, mnogi timovi igraju dobro. Teško je dobiti te timove koji su među četiri-pet, pa i svih 10, nije lako. Domaći teren bi mogao da nam pomogne.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.