CRVENO-BELI DOČEKUJU IGOKEU - RADONJIĆ: Imaju ekipu za sam vrh ABA lige!
Foto: Starsport©

Biće dobra utakmica

CRVENO-BELI DOČEKUJU IGOKEU - RADONJIĆ: Imaju ekipu za sam vrh ABA lige!

Moramo da budemo spremni da igramo vrlo čvrstu utakmicu, da se borimo, skačemo, čitamo situacije u njihovoj odbrani

Objavljeno:

Crvena zvezda je sastaje sa Igokeom u meču gde ekipa Dejana Radonjića želi da trijumfuje i tako nastavi borbu za što bolju poziciju pred početak plej ofa ABA lige.

- Moramo da budemo spremni da igramo vrlo čvrstu utakmicu, da se borimo, skačemo, čitamo situacije u njihovoj odbrani. Samo tako možemo da dođemo do povoljnog rezultata - rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će sutra od 17.00 časova dočekati Igokeu u 25. kolu ABA lige.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima izvanrednu sezonu u ABA ligi i Evropi. Igre koje prikazuju tokom čitave sezone jasno ukazuju da ekipa Igokee zaslužuje da se bori za prvo mesto u regionalnom takmičenju. Imaju realno šanse za to, i da se bore za vrh, kao i ekipa Crvene zvezde - kazao je Radonjić.

KK Crvena zvezda, KK CSKA Moksva, Dejan Davidovac
foto: Emilija Jovanović

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac rekao je da Zvezda mora da igra odlično, ako želi da pobedi.

- Ekipa Igokee je svime što je pokazala, i rezultatima koje je ostvarila u ABA ligi i Ligi Šampiona, da je odličan sastav vredan svakog respekta. Iskusan tim koji sigurno ima svoje ambicije u regionalnom takmičenju, nakon završetka takmičenja u Ligi šampiona imaju i vremena da se fokusiraju na završnicu ABA lige u kojoj mogu i do prvog mesta. Kada pričate o rivalu koji ima iskusne domaće i strane igrače, koji se bori za plej-of i prvo mesto, jasno je da mi moramo da igramo odličnu utakmicu ako želimo do bodova - naveo je Davidovac.

Zvezda ima 18 pobeda i tri poraza, dok Igokea u dosadašnjem delu ABA lige ima skor 19/4.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.