JOKIĆU SE SPREMA KAZNA ZBOG OVIH REČI: To je smešno! Nikola i Marej opleli žestoko, a NBA to ne toleriše!
Foto: Profimedia

nba

JOKIĆU SE SPREMA KAZNA ZBOG OVIH REČI: To je smešno! Nikola i Marej opleli žestoko, a NBA to ne toleriše!

Odnos u slobodnim bacanjima bio je 30-10 u korist Pelikansa

Objavljeno: 09:51h

Košarkaši Nju Orleansa, pobedili su u uzbudljivoj završnici ekipu Denvera rezultatom 113:108. Nikola Jokić je meč završio sa 29 poena, 10 skokova i 11 asistencija.

Ali posle utakmice srpski centar i njegov saigrač Džamai Marej bili su oštri prema sudijama koje su okrivili za poraz, pa bi zato mogli da budu žestoko kažnjeni od strane lige koja izričito zabranjuje igračima i trenerima da komentarišu suđenje.

Ipak, osnova za nezadovoljstvo su imali. Odnos u slobodnim bacanjima, bio je 30-10 za Pelikanse, a u poslednja dva minuta, izveli su čak devet.

- Hoćete da mi kažete da Džoker igra meč koji traje 48 minuta i nijednom ne ode na liniju za slobodna bacanja? To je smešno! Samo da kažem još nešto... Odnos u penalima je 30-10. U poslednja četiri minuta su samo penale šutirali, to nije normalno. Mi možemo da igramo odbranu koliko god dobro možemo, ali ne možemo da branimo slobodna bacanja - rekao je Marej Harisonu Vindu, novinaru "DNVR Sports-a".

Nikola Jokić je bio nešto blaži u kritikama, a američki mediji ističu da je blizu kazne.

- Pa oni su imali 30 slobodnih bacanja? Zato smo izgubili meč - rekao je Srbin koji je meč završio sa 29 poena, 10 skokova i 10 asistencija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.