KO KAŽE DA ME BAŠ BRIGA ZA MVP NAGRADU?! Reakcija Nikole Jokića na ovo pitanje zasmejala novinare! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

našalio se srpski košarkaš

KO KAŽE DA ME BAŠ BRIGA ZA MVP NAGRADU?! Reakcija Nikole Jokića na ovo pitanje zasmejala novinare! (VIDEO)

On je govorio i o meču protiv Čikaga u kome je povukao svoj tim ka pobedi u produžetku

Objavljeno: 09:44h

Nikola Jokić je odigrao još jednu briljantnu partiju i pokazao zašto je kandidat za MVP-ja cele sezone, a već je i izbio u vođstvo na toj tabeli.

Denver je teškom mukom došao do pobede nad Čikagom i to posle produžetaka, ali da nije bilo srpskog centra i Džamala Mareja to se ne bi dogodilo.

Jokić je upravo u poslednjim sekundama regularnog dela sjajno pronašao usamljenog Mareja koji je posle finte šuta u poslednjoj sekundi pogodio trojku za produžetak.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

- Džamal i ja imamo akciju, koju smo pokušali da odigramo i ovaj put. Obično tu dođe do preuzimanja, on je pokušao isprva da šutira, ali nije mogao. Imali smo dosta vremena do kraja napada. Video sam da je odbrana Čikaga stala, okrenuo sam se ka Mareju, dodao mu loptu, ovaj je fintirao i potom pogodio za tri poena. Sve se dogodilo zbog Fakunda Kampaca, koji je ukrao loptu - rekao je Jokić.

Potom je na čistom srpskom jeziku prokomentarisao dešavanja sa utakmice i pohvalio Fakunda Kampaca, koji je ukrao loptu i omogućio njegovom timu da zapravo dođe do velikog preokreta i pobede.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

- Mislim da su oni imali kontrolu utakmice sve vreme, mi smo imali lošu energiju, nismo trčali, nismo izlazili da zasmetamo. Gubili smo 14 razlike sedam-osam minuta pred kraj. Fakundo je uzeo loptu na kraju, Marej je pogodio tu trojku... I produžetak je bio gust, vodili smo sedam-osam razlike. Oni su se brzo vratili, ali eto, završili smo na kraju utakmicu i to je najvažnije za tim - dodao je srpski igrač.

Upitali su Jokića šta misli o tome što je trenutno prvi kandidat za titulu najkorisnijeg u ligi. U ranijim izlaganjima je srpski igrač rekao da ga ne zanimaju individualna priznanja, pa je početak izlaganja bio pomalo šokantan za novinare.

- Ko je rekao da me nije briga? Ha-ha, samo sam hteo da vidim tvoju reakciju. Lepo je, saigrači mi veruju, trener mi veruje, svi mi veruju. Tako da je sjajno imati toliku podršku iza sebe, mnogo znači. Kul je - rekao je Jokić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.