HOĆEMO DA NAŠE DOBRE STRANE DOVEDEMO DO IZRAŽAJA! Kaže Dejan Milojević pred derbi ABA lige
Foto: Starsport©

biće zanimljivo

HOĆEMO DA NAŠE DOBRE STRANE DOVEDEMO DO IZRAŽAJA! Kaže Dejan Milojević pred derbi ABA lige

Crvena zvezda trenutno ima skor od 17-2, dok je Budućnost na učinku od 16 pobeda i tri poraza, a tim iz Podgorice u prvom meču sezone slavio je u Beogradu sa 67:65

Objavljeno: 14:09h

Derbi 22. kola regionalne ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u podgoričkoj "Morači".

- Znamo ko je i šta je Crvena zvezda. Očekuje nas serija teških utakmica. Međutim, idemo korak po korak i razmišljamo samo o narednom protivniku. Zvezda ima svoje dobre strane,a imamo ih i mi. Pokušaćemo naše dobre strane da dovedemo do izražaja, a da Zvezdu sprečimo da pokaže kvalitet, koji je neosporan - rekao je Milojević, prenose Vijesti.

Crvena zvezda trenutno ima skor od 17-2, dok je Budućnost na učinku od 16 pobeda i tri poraza, a tim iz Podgorice u prvom meču sezone slavio je u Beogradu sa 67:65.

- Sledi nam bitna utakmica, ne samo kada je reč o borbi za plej-of, već imamo šansu da ostvarimo i drugu pobedu protiv njih ove sezone. Imamo velika očekivanja. Radi se o kvalitetnom protivniku, koji kao i mi, ima veliki niz pobeda u ABA ligi. Očekujem da će biti agresivni, kao i uvek. Naročito u odbrani što ćemo pokušati da sprečimo. Imaju dobre igrače, poput Voldena i Lojda, koji su jaki u defanzivi, a u napadu pokazuju sav svoj talenat. Moramo da ih zaustavimo - istakao je košarkaš Amedeo dela Vale.

(Espreso/ Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.