MIČITE OVOG ČOVEKA SA TERENA! Američki novinar surovo "opleo" po Bogdanoviću nakon loše partije
Foto: EPA/CJ Gunther

(ne)zaslužene kritike

MIČITE OVOG ČOVEKA SA TERENA! Američki novinar surovo "opleo" po Bogdanoviću nakon loše partije

Hrvat nije na očekivanom nivou u poslednje vreme, ali Juta ipak pobeđuje

Objavljeno:

Bojan Bogdanović, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, našao se na meti kritika zbog svojih nedavnih partija u NBA ligi.

Košarkaš Jute Džez, tima koji ima najbolji odnos pobeda i poraza u ovoj sezoni, zabrinuo je javnost u Solt Lejk Sitiju svojom partijom protiv Bostona.

Njegov tim jeste pobedio, ali je Bogdanović bio daleko od svog nivoa, ubacio je 12 poena, imao tri izgubljene lopte i pregršt loših reakcija na terenu. Pre toga je protiv Golden Stejta imao samo devet poena.

- Bože moj, Bogdanoviću... Pa on ne može da vodi loptu kako treba... Onda izgubi posed u sledećem napadu i dozvoli rivalu da postigne lake poene iz drugog napada. Mičite ovog čoveka sa terena - naveo je novinar Forbsa, Atletika i Dži Kjua Ben Dauset.

Posebne reakcije je izazvalo Bogdanovićevo ponašanje uoči početka duela, kada je umesto da se priprema za svoj posao vreme proveo žonglirajući loptu.

​Juta ima bogatu istoriju košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije, a tim iz grada Mormona godinama unazad ima jednu akciju koja se naziva „Partizan“.

Dres "Džeza" su ranije nosili Aleksandar Pavlović, Gordan Giriček, pomoćni trener je bio Igor Kokoškov, a draftovani su bili Tadija Dragićević i Ante Tomić.

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.