RADONJIĆ PRED CIBONU: Moramo sa velikom koncentracijom da pristupimo utakmici, i kroz sam meč da gradimo rezultat!
Foto: Printscreen/aba-liga.com

Nema odmora

RADONJIĆ PRED CIBONU: Moramo sa velikom koncentracijom da pristupimo utakmici, i kroz sam meč da gradimo rezultat!

Meč se igra sutra u hali "Aleksandar Nikolić" od 18.00

Objavljeno: 17:05h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je Cibona u poslednje vreme podigla kvalitet igre i da će njegova ekipa predstojećem meču morati da pristupi "energetski i sa velikom koncentracijom".

- Cibona je pokazala da je u poslednjim utakmicama podigla kvalitet svoje igre. To je tim sa puno izuzetno talentovanih igrača i odličnim trenerom koji ih vodi. Moramo da im ukažemo puni respekt - rekao je Radonjić, a preneo je sajt kluba.

Košarkaši Zvezde sutra dočekuju ekipu Cibone, u zaostalom meču 14. kola ABA lige.

- U poslednja dva kola savladali su ekipu Partizana kao gosti i igrali su egal meč protiv Budućnosti. Energetski i sa jakom i velikom koncentracijom moramo da pristupimo toj utakmici, i kroz sam meč da gradimo rezultat, koji će nam omogućiti da možemo da nastavimo dalje u pozitivnom ambijentu - ocenio je Radonjić.

Dejan Radonjić, Branko Lazić
foto: Starsport©

Zvezda posle odigranih utakmica u regionalnom takmičenju ima 16 pobeda i dva poraza, dok Cibona ima skor 7/12.

- Očekuje nas mlada vrlo talentovana ekipa, uz raspored u kome se nalazimo, i formu koju su pokazali u poslednje vreme, ovoj utakmici svakako moramo da pristupimo maksimalno oprezno i uz svako poštovanje protivnika. Utakmica sa Partizanom je donela određenu potrošnju, ali mi želimo da nastavimo sa pobedama", rekao je košarkaš Zvezde Kori Volden.

Zvezda je zagrebački tim pobedila u poslednjih 14 utakmica, a trenutni skor je 28/11 za crveno-bele.

- Protiv Cibone, bez obzira što imamo minimalno vreme da se pripremimo, moramo da odigramo uz pristup, želju i energiju koju smo pokazali u prethodnom periodu, kako bi došli do bodova i nastavili izuzetno napornu nedelju - dodao je Volden.

Ni u ovom meču Zvezda neće računati na kapitena Branka Lazića, koji je kažnjen zabranom igranja na dve utakmice u ABA ligi, nakon isključenja u meču sa Splitom.

Kori Volden
foto: EPA/Anatoly Maltsev

Meč se igra sutra u hali "Aleksandar Nikolić" od 18.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.