STRAŠAN SKANDAL, LEGENDARNI POCEKO PODIVLJAO: Igrači Dinama opljačkani dok su igrali meč! Sve su im pokrali!
Foto: Printscreeen/Instagram/kosarkanadlanu

neverovatno

STRAŠAN SKANDAL, LEGENDARNI POCEKO PODIVLJAO: Igrači Dinama opljačkani dok su igrali meč! Sve su im pokrali!

Neko je za vreme utakmice upao u svlačionicu, a interesantno je da u dvorani nije bilo više od 60 ljudi neračujajući košarkaše i stručni štab koji su bili na terenu

Objavljeno: 07:32h

Košarkašku utakmicu između Nimbruka i Dinamo Sasarija u FIBA Ligi šampiona obeležio je skandal sa kojom su se suočili gosti po završetku utakmice.

Naime, kao da poraz (89:90) trojkom u poslednjim sekundama susreta, uprkos vođstvu koje je italijanski tim imao od početka druge četvrtine do odlučujućeg napada, nije bio dovoljno bolan udarac, neko je odlučio da boravak u Češkoj igračima Dinama dodatno pokvari time što je opustošio gostujuću svlačionicu tokom utakmice.

Skandalozan postupak nepoznatog lica bacio je senku na susret 2. kola košarkaške Lige šampiona, a trener gostiju Đanmarko Poceko na konferenciji za medije posle utakmice nije se trudio da prikrije revolt prouzrokovan neprijatnom situacijom.

- Ovo nije fer! Moji momci su putovali 25 sati da bi došli ovde i igrali utakmicu! Ovo nije fer - vikao je na sav glas pred predstavnicima medija košarkaški trener kojem naravno nije bilo do komentarisanja utakmice.

On je ipak žestoko opleo i po sudijama.

- Mislim da je neverovatno šta se desilo u poslednjem napadu, zamolio sam sudije da odu i pogledaju akciju, jer sam bio siguran da su naši rivali dodirnuli loptu. Mislim da nije fer, momci su prešli dug put da bi igrali ovu utakmicu. Svako može da pogreši, ali ovde govorimo o nečemu drugom – rekao je Poceko aludirajući na sudijsku trojku koju je predvodio srpski sudija Aleksandar Glišić.

Neposredno nakon neča, na Tviteru se oglasio i košarkaš Sasarija Miro Bilan koji je obrazložio šta se dogodilo tokom utakmice.

- Sjajna organizacija i gostoprimstvo ovde u Nimbruku, u Češkoj. Tokom međunarodne utakmice u okviru Lige šampiona neko je provalio u našu svlačionicu i bukvalno otvorio svaku torbu i jaknu koja se tu našla odnevši sav novac koji smo imali. Takođe, zanimljiva stvar je da usled korona pravila sve je zatvoreno i kretanje je ograničeno, a u dvorani je bilo ukupno najviše 60 ljudi. Ipak, sr**a se dešavaju. Laku noć - napisao je hrvatski košarkaš.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.