AMERIKANAC OTPEVAO PESMU U ČAST JOKIĆA: Ako SAD ikad zarati sa Srbijom, ubiću se, da ubiću se!
Foto: printscreen/twitter/GiantAngryBugs

Svaka mu čast

AMERIKANAC OTPEVAO PESMU U ČAST JOKIĆA: Ako SAD ikad zarati sa Srbijom, ubiću se, da ubiću se!

Doduše, ona jeste humorističkog tipa, ali Dejvid je rekao verovatno istinu: Jokić je najbolji igrač Denvera svih vremena

Objavljeno: 17:10h

Nikola Jokić je jedan od najboljih igrača u NBA, a posle ovogodišnjeg Ol stara zacementirao je svoje mesto i kao jedna od najvećih zvezda lige.

A kad je neko u takvoj poziciji, pogotovo u klubu koji nije bogat zvezdama, onda počinje da privlači pažnju raznih obožavalaca.

Jedan od njih je i korisnik Tvitera i amaterski muzičar Dejvid Džej Kortsajd. On je napisao pesmu u vrlo modernom stilu, u kojoj na komični način peva o Jokiću, govoreći kako stalno ima tripl-dablove.

Prevodimo vam samo značenje, bez pokušaja da sačuvamo rimu:

- On je na pravom mestu u pravo vreme, ako ne da koš, znate da će ostvariti asistenciju, Nikola Jokić, to je 10 asistencija, još jedno dodavanje srpskog princa, liga je u problemima, tripl-dabl, šalim se, fali mu asistencija, nacionalni mediji kažu da ne ume da igra odbranu, ali je u prvih 10 po ukradenim loptama… Ako SAD ikad zarati sa Srbijom, ubiću se, da ubiću se! Moj MVP, udaj se za mene… Kejti Vindži!

Vindžijeva je novinarka koja prati Nagetse, čiji su navijači apsolutno oduševljeni ovom šaljivom pesmom.

Doduše, ona jeste humorističkog tipa, ali Dejvid je rekao verovatno istinu: Jokić je najbolji igrač Denvera svih vremena.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.