JOKIĆ I KARI SE RAZUMEJU I BEZ GLEDANJA: Strašna akcija i brutalno zakucavanje! A tek šta radi Nikola s Dončićem!
Foto: Printscreen/Youtube

NBA Ol star

JOKIĆ I KARI SE RAZUMEJU I BEZ GLEDANJA: Strašna akcija i brutalno zakucavanje! A tek šta radi Nikola s Dončićem!

Pokazao je srpski as koliko je atraktivan šteta što se možda malo više ne potrudi da se istakne i na Ol staru

Objavljeno: 07:42h

Održan je tokom noći između nedelje i ponedeljka NBA Ol star vikend, ove godine u drugačijim uslovima i na neki malo drugačiji način, s obzirom na pandemiju koronavirusa.

Zato su svi događaji koji obuhvataju tradicionalno Ol star vikend bili smešteni u isto veče, ali naravno kao šlag na torti došla je utakmica svih zvezda u kojoj je Srbija treću godinu zaredom imala svog predstavnika Nikolu Jokića.

Srpski košarkaš je bio izabran da bude starter od strane publike, pa je tako bio deo tima Lebrona Džejmsa koji je savladao ekipu koju je izabrao Kevin Durent 170:150.

Kao i na prethodna dva Ol stara, ni na ovom srpski as nije hteo preterano da se ističe i kao da se i ove godine štedeo, pa je za nešto manje od dvadeset minuta na parketu postigao 6 poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Možemo reći i šteta što se možda više ne trudi u ovoj revijalnoj utakmici koja služi za zabavljanje fanova i nema takmičarski karakter, a znamo da je on itekako atraktivan igrač koga brojni ljubitelji NBA obožavaju zbog njegove košarkaške inteligencije i odličnih fora koje ume da proda protivnicima.

Što smo i videli u akciji koju je izveo sa Stefom Karijem kada mu je as Voriorsa sjajno asistirao bez gledanja, a isto tako bez gledanja je Nikola uhvatio loptu i potom snažno zakucao.

Takođe smo videli i kako bi izgledala potencijalna saradnja sa Lukom Dončićem i Lebronom Džejmsom.

Inače, MVP ove godine je bio dvostruki uzastopni MVP lige, Janis Adetokumbo, koji je prethodne dve godine bio jedan od kapitena timova, ali sada je umesto njega to bio Kevin Durent, pa je Grk igrao baš u ekipi sa Lebronom, Jokićem i ostalima.

Na kraju je imao savršeni učinak u šutu 16/16, a da je ovo bilo njegovo veče potvrdio je sa tri trojke iz isto toliko pokušaja, a zna se da mu to nije jača strana. Čak dve trojke je ubacio od tablu. Meč je zavšio sa 35 poena, a imao je i sedam skokova i tri asistencije.

Posebno je bio briljantan bio u prvom poluvremenu gde je imao mini okršaj sa Stefom Karijem, a u drugom poluvremenu je fantastičan bio i Demijen Lilard koji je je završio trojkom sa centra za konačnih – 170:150.

As Blejzersa je ubacio 32 poena, Kari 28, a Džejlen Braun 22.

Kod tima Kevina Durenta, koji nije igrao zbog povrede, Bredli Bil je ubacio 26, a Kajri Irving 24 poena. Osim Durenta, asa Bruklin Netsa, na spektaklu se nisu pojavili košarkaši Filadelfije Džoel Embid i Ben Simons zbog virusa korona, dok su ranije otpali zobg povreda Entoni Dejvis i Devin Buker.

Osim Nikole Jokića, od igrača sa ovih prostora, Slovenac Luka Dončić je ubacio osam poena u pobedničkom timu, a u poraženom je Crnogorac Nikola Vučević postigao pet poena.

LEBRONOV TIM: Džejms 4, Adetokumbo 35, Jokić 6, Dončić 8, Kari 28, Lilard 32, Pol, Gober, Braun, Džordž, Sabonis

DURENTOV TIM: Lenard 8, Tejtum 21, Vilijamson 10, Bil 26, Irving 24, Levin 13, Vučević 5, Harden 21, Rendl 4, Mičel 15, Konli 3

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.