NOĆAS JE STVOREN NAJMOĆNIJI NBA TIM IKADA: Blejk Grifin je potpisao za Bruklin!
Foto: EPA/Nick Wass

prvi favoriti za titulu

NOĆAS JE STVOREN NAJMOĆNIJI NBA TIM IKADA: Blejk Grifin je potpisao za Bruklin!

S obzirom na ovaj sastav mnogi će očekivati da će se Netsi ove godine prošetati do šampionskog prstena

Objavljeno: 09:25h

Tokom noći između nedelje i ponedeljka, dok je u NBA pauza zbog odigravanja Ol star utakmice, formiran je verovatno najmoćniji tim u istoriji najjače lige na svetu.

Blejk Grifin je i zvanično potpisao ugovor sa Bruklinom nakon što je otkupio svoj ugovor od Detroita i postao slobodan igrač.

Time su Netsi formirali moćan sastav u kome imaju još Kevina Durenta, Kajrija Irvinga, Džejmsa Hardena, DiAndre Džordana i Džoa Herisa.

Blejk Grifin
foto: EPA/John G Mabanglo

Kada se ovom spisku doda ime i šestostrukog Ol stara jasno je da je ovo možda i najjača ekipa koja je ikada viđena u NBA i nema sumnje da su sada postali prvi favoriti za šampionski prsten, pod uslovom da svi ti igrači im budu zdravi do kraja sezone.

Doduše, da ne zaboravimo da su sličan eksperiment sa velikim brojem zvezda pokušali i Lejkersi početkom ovog veka kada su Šakilu O'Nilu i Kobiju Brajantu bili doveli Gerija Pejtona i Karla Melouna, ali se to završilo kao potpuni fijasko.

S druge strane Kevin Durent je već igrao u jednom takvom drim timu kada je bio član Golden Stejta sa Stefom Karijem, Klejom Tompsonom i Drejmondom Grinom i tada je osvojio šampionsku titulu, pa sigurno zna kako se treba ponašati kad su ti i saigrači veliki igrači i zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.