CRNA SERIJA SE NASTAVLJA: Zvezda sem bljeska na trenutak nije mogla da parira raspoloženom Olimpijakosu (94:79)!
Foto: crvenazvezdakk

Evroliga

CRNA SERIJA SE NASTAVLJA: Zvezda sem bljeska na trenutak nije mogla da parira raspoloženom Olimpijakosu (94:79)!

Utakmicu između Olimpijakosa i Crvene zvezde mogli ste pratiti na portalu Espreso

Objavljeno:

Ipak poraz Crvene zvezde. Crni niz se nastavlja. Imali su beogradski crveno-beli svoje šanse, uspeli su da stignu do preokreta dvocifrene razlike, ali do pobede nisu uspeli da dođu. Na kraju zaslužena pobeda Olimpijakosa 94:79.

Loše je Crvena zvezda otvorila ovaj duel. Kako je vreme odmicali Olimpijakosova prednost je samo rasla da bi na kraju prve deonice iznosila 11 razlike 30:19.

U nastavku identična igra, do 15. minuta, tada je Zvezda počela agresivnije da igra odbranu i da polako smanjuje prednost, pa se na veliki odmor otišlo sa prihvatljivom prednošću domaćina 53:48.

Treća deonica kao da je probudila beogradske crveno-bele. Podsetila je Radonjićeva Zvzeda na stare godine kada je mlela protivnike u ovom periodu.

Stegli su odbranu, a u napadu su "rešetali" sa svih strana, pa su uspekli da dođu do preokreta, ipak, kratko je trajalo sve to.

Olimpijakos je konsolidovao redove pa je u poslednju četvrtinu ušao sa prednošću 75:67.

U poslednjih deset minuta. Zvezda je loše počela, Domaćin je ponovo stigao do dvocifrene prednosti, a Simonović koji je imao fantastično šutersko veče približavao je rezultatski crveno-bele iz Beograda, ali nije imao pomoć sa strane.

Na kraju je Olimpijakos zasluženo stigao do pobede, a Zvezda je nastavila loš niz i zabeležila sedmi uzastopni poraz u Evroligi.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Marko Simonović sa 19 poena, a pratili su ga Dobrić sa 11 i Lojd sa 10.

Sa druge strane Olimpijakos do pobede je predvodio Vezenkov sa 17, a Slukas je dodao 14.

To je bio sedmi trijumf Grka protiv Zvezde u devet mečeva u Evroligi.

IV Četvrtina

40. minut - Ipak poraz Crvene zvezde. Crni niz se nastavlja. Imali su beogradski crveno-beli svoje šanse, uspeli su da stignu do preokreta dvocifrene razlike, ali do pobede nisu uspeli da dođu. Na kraju zaslužena pobeda Olimpijakosa 94:79.

37. minut - Simonović iz daleka pogađa svoj 20. poen i drži priključak svoje ekipe 84:77.

35. minut - Nastavlja se dobro šutersko veče Simonovića, ali nema ko da ga ispravi, i dalje velika prednost domaćina, Zvezda sve bliža još jednom porazu 84:75.

33. minut - Egal na početku poslednjih deset minuta. Nije Zvezda iskoristila greške domaćina, ponovo Olimpijakos ima dvocifrenu prednost 82:72.

III Četvrtina

30. minut - Kratko je trajao bljesak Zvezde. Olimpijakos je konsolidovao redove i ponovo stigao do osetnije prednosti, pa će gosti u poslednjih deset minuta ući sa zaostatkom 75:67.

28. minut - Nakon Zvezdinog preokreta, u nastavku se igra egal 68:67.

25. minut - Fantastična igra Zvezde. Gosti su uspeli da pritisnu Olimpijakos dođu do preokreta, ali samo na kratko, pošto i Atinjani su dobro organizovani u oba smera. Zvezda se vratila totalno u igru 61:61.

22. minut - Dobra odbrana na startu treće četvrtine, Zvezda iz kontri prilazi na samo minus jedan 53:52.

II Četvrtina

20. minut - Vezao je Simonović dve trojke, Dženkins je odgovorio, ali je odličan davidovac smanjio dodatno prednost 53:48.

17. minut - Raznovrsna je Zvezda u napadu, drži i dalje priključak 46:40.

15. minut - Stegli su crveno-beli odbranu, Dobrić je razgoropadio u napadu, pa je Zvezda prišla na samo četiri razlike zaostatka 36:32.

13. minut - Bolje je kranula Zvezda u drugoj četvrtini, Noko se upisao u strelce prvi put nakon povratka na parket posle duže pauze 36:30.

I Četvrtina

10. minut - Prednost Olimpijakosa raste, Zvezda konfuzna u napadu, a u odbrani nema rešenja 30:19.

7. minut - Simonović pogađa trojku, ali je i dalje prednost na strani domaćina 18:12.

4. minut - Loš početak Zvezde, ne mogu da organizuju dobar napad, ponovo je sve u rukama Lojda, dok sa druge strane domaćin preko Mekiska pravi razliku 13:7.

2. minut - Na samom početku Vezenkov pogađa trojku z aOlimpijakos, sa druge strane siguran je Kuzmić.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.