RADONJIĆ NAKON JOŠ JEDNOG PORAZA: Pravimo greške, mnogo će vremena proći da svi budemo kompletni!
Foto: Starsport©

NIJE MU LAKO

RADONJIĆ NAKON JOŠ JEDNOG PORAZA: Pravimo greške, mnogo će vremena proći da svi budemo kompletni!

Crveno-beli su pretposlednji sa skorom 7-20, dok su Bavarci na 17 pobeda i 10 poraza.

Objavljeno: 07:42h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže posle poraza od Bajerna (78:76) da će proći još neko vreme pre nego što njegov tim bude kompletan.

- Odigrali smo dobro više od 30 minuta, ali nije bilo dovoljno za tim sa takvim iskustvom i kvalitetom - počeo je trener crveno-belih.

Vodili su crveno-beli sa deset poena razlike u dva navrata krajem treće četvrtine, na 4:47 do kraja posle poena Lojda bilo je 68:62, ali kao i nekoliko puta ove sezone, protivnik je preokrenuo.

- Najkraća i najbrža analiza jeste da u poslednjim minutima pravimo greške, nismo odreagovali dobro, a propusti su kažnjeni. Nismo uspeli da valorizujemo svoju dobru igru, a oni su bili vrlo koncentrisani i naše objektivne slabosti vešto su koristili.

KK Crvena zvezda, KK Crvena zvezda - KK Mega, Kup Radivoja Koraća, Dejan Radonjić
foto: KSS.rs

Lengston Hol, Kino Kolom, Lendri Noko, Duop Rit… Zvezda već izvestan period igra sa skraćenom rotacijom, a situacija se u bližoj budućnosti neće promeniti.

- Situacija je dosta delikatna, već postaje teško i da se govori o tome. Predugo traje, sa veoma malim brojem igrača odigrali smo veliki broj utakmica, a to se nastavlja, u martu imamo 12 utakmica. Proces oporavka je specifičan zbog cele zdravstvene situacije, trajaće još neko vreme bez dileme. Lengston Hol je odradio dva treninga, ali pauza i bolest su takvi kakvi jesu, mora da se stekne određeni stepenk fizičke spreme. Ostali igrači još nisu počeli s ozbiljnijim treningom, uvode se polako da krenu da trče. Treba izdržati, treba nositi sve to - zaključuje Radonjić.

Crveno-beli su pretposlednji sa skorom 7-20, dok su Bavarci na 17 pobeda i 10 poraza.

U narednoj rundi Zvezda u petak gostuje Olimpijakosu u Atini, a dan ranije Bajern dočekuje Panatinaikos.

(Espreso/Sport Klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.