USRED UTAKMICE PODIGLA DRES I PODOJILA BEBU: Planeta bruji o košarkašici koja ruši glupave tabue!
Foto: Printscreen/Twitter/@clubderocamora

svaka joj čast

USRED UTAKMICE PODIGLA DRES I PODOJILA BEBU: Planeta bruji o košarkašici koja ruši glupave tabue!

Čisto da se zna da je to sve prirodna i normalna stvar

Objavljeno: 09:10h

Mnoge stvari smo viđali na utakmicama i sportskim događajima širom sveta, ali moramo priznati da slici koja stiže iz Argentine još nismo svedočili. I odmah da kažemo da nemamo ništa protiv toga, niti smatramo da to nije pristojnom već naprotiv.

U pitanju je argentinska košarkašica Antonela Gonzalez koja je postala poznata širom sveta nakon što se proširila slika kako tokom utakmice doji svoju 11-mesečnu bebu.

Ona je izašla iz igre u jednom trenutku i sklonila se iza klupe za rezervne igrače i tamo podigla majicu i podojila svoju ćerkicu tokom utakmice između ekipa Tomas de Rokamora za koji Gonzalez nastupa i Velez Sarsfilda.

- Uvek je podojim pre utakmice. Ponekad je to potrebno obema. Već smo bili završili razgovor s trenerom, rekla sam mu da trebam malo vremena. Sve je bilo prirodno - kazala je Gonzalez.

- Iznenađena sam što je nešto tako prirodno imalo takav odjek. Ali srećna sam zbog toga. Nadam se da će ovo biti primer majkama da se nakon trudnoće i porođaja mogu vratiti aktivnom sportu - dodala je Antonela.

Inače, njen tim je meč dobio rezultatom 61:44 te preuzeo prvo mesto na tabeli prvenstva Argentine. Ona je utakmicu završila sa osam poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.