KOKOŠKOV SE SETIO NAJCRNJEG TRENUTKA U ŽIVOTU: Šta da sam u toj nesreći izgubio nogu?! Bio sam u bolnici 11 meseci!
Foto: EPA/Sedat Suna

ali sreća te uvek pronađe

KOKOŠKOV SE SETIO NAJCRNJEG TRENUTKA U ŽIVOTU: Šta da sam u toj nesreći izgubio nogu?! Bio sam u bolnici 11 meseci!

Selektor se setio trenutka zbog koga je morao da prekine igračku karijeru

Objavljeno: 13:37h

Selektor nacionalnog tima Srbije i aktuelni trener Fenerbahčea, Igor Kokoškov uspeo je da preokrene sezonu u svoju korist. Nakon prilično lošeg starta, turski klub vezao je deset pobeda u Evroligi i sada je ozbiljan kandidat za plasman u plej-of. A sa reprezentacijom naše zemlje, ovaj stručnjak se domogao plasmana na Evropsko prvenstvo.

U razgovoru sa Džoom Arlauckasom, u popularnom podkastu specijalizovanog portala "Eurohups", Kokoškov se dotakao, za sebe, jedne prilično teške teme. On je bio jedan od talenata koji su obećavali u nekadašnjoj Jugoslaviji, ali je zbog saobraćajne nesreće morao da digne ruke od igračke karijere.

Igor Kokoškov
foto: EPA/Tolga Bozoglu

- Gotovo 11 meseci sam bio u bolnici zbog različitih razloga. Imao sam nekoliko operacija. Jedan deo mene bio je srećan, govorio sam sebi da je moglo biti i gore. Šta da sam izgubio nogu, da nisam više mogao da hodam? – rekao je Kokškov.

Iskusni stručnjak se oporavio od nesreće i ostavio je te loše i tužne dane iza sebe. Ispostaviće se da se u potpunosti ostvario u ulozi trenera.

- Sreća može da ti da šansu koju možda i ne zaslužuješ, ali u svakom slučaju ćeš u nekom trenutku pokazati svoje pravo lice. Ako si uspeo u ovom poslu, znači da ima nešto dobro vezano za tebe – zaključio je selektor Srbije.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.