PARTIZAN BEZ POLA TIMA NA TRENTO: Pobeda vodi do plej ofa!
Foto: KSS.rs

evrokup

PARTIZAN BEZ POLA TIMA NA TRENTO: Pobeda vodi do plej ofa!

Košarkaši Partizana, sastaju se u sredu protiv Trenta u Italiji

Objavljeno:

Košarkaši Partizana, izgubili su juče od ekipe Zadra rezultatom 96:94.

Oni se već okreću obavezama u Evrokupu. Meč se igra već 3. marta, a crno-beli neće biti u kompletnom sastavu, baš kao ni u jučerašnjem susretu.

Crno-beli se nadaju da će Markus Pejdž biti spreman za meč, a to bi bilo veliko pojačanje.

U Beogradu su ostali Novica Veličković zbog problema sa povredom zgloba, Vil Mozli zbog povrede mišića neće nastupiti na meču, a Erik Mika sa laktom. Novi maler, desio se na jučerašnjem meču zbog povrede Radeta Zagorca.

Nikola Janković, Sašo Filipovski
foto: Starsport©

Trener Partizana, Sašo Filipovski, najavljuje da će računati na isti tim kao protiv hrvatske ekipe.

- Napravili smo mnogo grešaka tokom meča, nismo iskoristili prilike koje smo imali da prelomimo meč. Morali smo da odigramo mnogo bolje da bi stigli do pobede u Zadru, pre svega u odbrani. Vremena za neku veliku analizu nema, moramo da se osvežimo, imamo problema sa povredama, u ovom sastavu idemo u Italiju gde ćemo odmeriti snage sa Trentom u TOP 16 fazi Evrokupa. Očekujem da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, da odigramo daleko kvalitetnije u odbrani, nego što je to bio slučaj protiv Zadra - rekao je Filipovski.

KK Partizan, Sašo Filipovski, Novica Veličković
foto: Starsport©

Podsetimo, košarkaši Partizana mogu do plej-ofa već u narednoj rundi. Potrebno je da pobede Trento u sredu, a da ekipa Metropolitana pobedi Lokomotivu.

Trener Partizana očekuje bolju odbranu u Italiji.

- Oslabljeni smo, imamo problema, ali ponavljam, očekujem veliku borbu, bolju igru u odbrani, jer je to osnovni preduslov da stignemo do pobede u Italiji. Jasno je da nas očekuje težak posao, ali - kaže Filipovski.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.