BIVŠI JOKIĆEV SAIGRAČ OSUĐEN NA ZATVORSKU KAZNU: Nedavno je isterao ženu i bebu iz kuće zbog afere s Larsom Pipen!
Foto: LARRY W. SMITH

opet problemi

BIVŠI JOKIĆEV SAIGRAČ OSUĐEN NA ZATVORSKU KAZNU: Nedavno je isterao ženu i bebu iz kuće zbog afere s Larsom Pipen!

On je i nedavno dospeo u žižu jer je iselio sopstvenu suprugu i malo dete

Objavljeno: 13:17h

Malik Bizli, sjajni košarkaš Minesote Timbervulvesa, u poslednje vreme je poznat po svojim nepromišljenim postupcima, a ne po košarkaškim veštinama.

"Zli" Malik ponovo se pojavio na naslovnim stranicama američkih medija. Sud u Minesoti osudio je Bizlija na 120 dana zatvora zbog posedovanja opojnih droga i posedovanja ukradenih predmeta koji za koje još nije razjašnjeno kako su se našli u njegovom automobilu.

Malik Bizli
foto: EPA/Steve Dipaola

Međutim, zbog saradnje sa sudom i izjašnjavanja o krivici, moguće je da će njemu biti dozvoljeno izdržavanje kazne nakon NBA sezone, a optužnica bi mogla biti svedena na prekršaj jer će tužioci najverovatnije odustati od optužbi za drogu zbog njegove 'snažne volje za saradnju' , preneo je njegov advokat Stiven Hanei.

Na kraju, konačni epilog svega biće da se Malikova kazna pretvori u kućni pritvor, a njegov pravni tim izrazio je zadovoljstvo konačnim ishodom koji će „omogućiti Maliku da teži da postane bolja osoba i donosi bolje odluke u životu“ .

On je i nedavno dospeo u žižu jer je iselio sopstvenu suprugu i malo dete, kojima je navodno platio samo 820 dolara, a sve zbog veze sa bivšom suprugom Skotija Pipena, Larsom, koja je starija od njega dve decenije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.