NOVI ZARAŽENI IGRAČ U ZVEZDI: Agonija crveno-belih pred početak Kupa sve veća i veća!
Foto: Starsport©

problemi za radonjića

NOVI ZARAŽENI IGRAČ U ZVEZDI: Agonija crveno-belih pred početak Kupa sve veća i veća!

A samo što su prijavili igrače i rok za naknadnu prijavu je istekao

Objavljeno: 12:34h

Agonija u Crvenoj zvezdi sa koronavirusom je sve dublja, a sada baš pred polazak u Novi Sad na finalni turnir Kupa Radivoja Koraća stiže vest da je još jedan igrač zaražen.

Crveno-beli su već prijavili 13 igrača koji će imati pravo igranja na turniru u Novom Sadu i to nakon što su uz silne muke oko formiranja spiska usled velikog broja zaraženih, ali i ograničenog dozvoljenog broja stranaca morali se odreknu Voldena, Hola, O'Brajanta, Koloma i Lendrija Noka.

Kako "Mozzartsport" saznaje sada se pojavio još jedan zaraženi u ekipi, ali nije poznato koji igrač je u pitanju.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Dejan Radonjić je u utorak, poslednjeg dana za prijavu igrača, odlučio da u Novi Sad povede ekipu u kojoj su: Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Kuzmić, Dop Rit, Aleksa Uskoković, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić, Marko Jagodić Kuridža, Aleksa Radanov, Džordan Lojd, Marko Simonović, te mlade snage Nikola Šaranović i Milutin Vujičić.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća na programu je od 11. do 14. februara u dvorani SPENS. Crvena zvezda se u četvrtfinalu sastaje sa Radničkim, u petak od 21 čas.

Radonjić je već bio prinuđen na improvizacije. U timu je imao samo jednog plejmejkera, Aleksu Uskokovića, pa je bio prinuđen da u Novi Sad povede mladog juniora Milutina Vujičića. Među putnicima je i mladi krilni igrać Nikola Šaranović, rođen 2003. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.