KAKO PARTIZAN MOŽE U ČETVRTFINALE EVROKUPA?! Samo u jednom slučaju neće zavisiti od drugih rezultata!
Foto: Starsport©

predikcije

KAKO PARTIZAN MOŽE U ČETVRTFINALE EVROKUPA?! Samo u jednom slučaju neće zavisiti od drugih rezultata!

Crno-beli posle trijumfa nad ruskim klubom imaju čemu da se nadaju

Objavljeno: 07:44h

Košarkaši Partizana pobedom protiv Lokomotive napravili su veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale Evrokupa, drugu sezonu uzastopno.

Crno-beli su posle katastrofalnog prvog poluvremena, u kome su imali i minus 18, u nastavku meča 4. kola grupe F Top 16 faze zaigrali mnogo srčanije, a na kraju ih je i sreća pogledala.

Džoš Perkins je postigao poslednjih pet poena, uključujući i odlučujući četiri sekunde pre kraja, i navijače kluba iz Humske ‘naterao’, da umesto preranog oproštaj od Evrope, počnu da slažu mozaik kako se može do plej-ofa.

KK Partizan
foto: Starsport©

Put do mesta među osam najboljih je i blizu i daleko, a evo i kako trenutno stvari stoje:

- obe pobede u preostala dva kola Partizanu sigurno garantuju prolaz, a ukoliko Lokomotiva dobije u Francuskoj, crno-beli će sa učinkom 4-2 kao prvi u grupi u plej-of.

- Tim iz Humske može da prođe i samo sa pobedom u Trentu ukoliko Rusi izgube od Metropolitana u Francuskoj.

- Četvrtfinale garantuje i samo pobeda protiv Metropolitana, ako tim iz Pariza dobije Ruse, a Lokomotiva bude bolja od Trenta.

- Naravno, moguće je i da se napravi krug ukoliko više timova grupnu fazu završi sa učinkom 3-3 i u tom slučaju odlučivala bi ukupna koš razlika.

KK Partizan
foto: Starsport©

Partizan posle jednomesečne pauze, 3. marta, gostuje Trentu, a nedelju dana kasnije, u poslednjem kolu, dočekuje Metropolitan.

Ekipe iz grupe F u četvrtfinalu ukrštaju sa timovima iz grupe H u kojoj su Uniks (4-0), Andora (2-2), Gran Kanarija (1-3) i Mornar (1-3).

(Espreso / Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.