FILIPOVSKI POSLE POBEDE: Drugo poluvreme je način na koji treba da igramo!
Foto: Starsport©

srećan zbog pobede

FILIPOVSKI POSLE POBEDE: Drugo poluvreme je način na koji treba da igramo!

Sada smo gospodari igranja teških utakmica

Objavljeno:

Košarkaši Partizana su posle preokreta ostvarili značajnu pobedu.

Trener Filipovski je posle utakmice istakao da je drugo poluvreme pravi način na koji crno- beli treba da igraju:

- Bila je teška sezona. Izgubili smo mnogo utakmica. Sada smo gospodari igranja teških utakmica. Imali smo veliki zaostatak. Probudili smo se u drugom poluvremenu. Igrali sa mentalnom stabilnošću i hrabrošću. Primili smo samo 21 poen u drugom poluvremenu. Srećan sam zbog igrača koji se trude. U drugom poluvremenu ostavili smo srce na terenu.

KK Partizan
foto: Starsport©

Koliko sada Partizan može i koliko će mu značiti trijumf na ovakvoj utakmici?

- Dugo vremena pričam igračima da mogu. Dobili smo Kazanj, Huventud, igrali smo sa Zvezdom na jedan poen. Samu završnicu izgubili smo sa Mornarom i Budućnosti. Momci znaju da mogu. Nadam se da će im ovo dati još jači podsticaj i da će imati više samopouzdanja i da ćemo igrati još hrabrije. Voleo bih da igramo hrabro i da imamo manje izgubljenih lopti, to se nekada ne poklopi. Ova sezona je kao avion sa turbulencijom. Promena igrača, trenera, nadam se da ćemo uspeti da se smirimo i počnemo da verujemo u sebe.

Važan detalj utakmice bio je i ulazak Erika Mike u drugom poluvremenu. Doprineo je sa osam poena i šest skokova.

- Sa promenom Mike na poziciji pet, dobili smo bolju odbranu na piku. Dosta nam je tu pomogao. Igrali smo sa tri pleja kao i Lokomotiva. Hvala Bogu uspeli smo da trijumfujemo. Mozli je u poslednje vreme u slaboj formi. Kada sam video da mu ne ide. Miki sam rekao da se zagreje. Za nekoga je to očajnički potez, za mene je potez nade - istakao je Filipovski.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.