JOKIĆ POSLE RAZBIJANJA GOBERA I JUTE SA 47 POENA: Možda je ovo bila najbolja utakmica u mom životu!
Foto: Profimedia

iskren je bio

JOKIĆ POSLE RAZBIJANJA GOBERA I JUTE SA 47 POENA: Možda je ovo bila najbolja utakmica u mom životu!

Srpski as je izjednačio rekord karijere

Objavljeno:

Nikola Jokić odigrao je u nedelju uveče jednu od najboljih utakmica u svojoj karijeri.

Srpski košarkaš je izjednačio rekord karijere sa 47 postignutih poena i predvodio svoj Denver do pobede u meču protiv Jute. Nagetsi su tako prekinuli seriju "džezera" od 11 uzastopnih pobeda zbog čega su držali prvo mesto u Zapadnoj konferenciji.

Uz sve to je upisao i 12 skokova i 5 asistencija, te je tako zabeležio i 20. uzastopni dabl-dabl od početka sezone, a to je prokomentarisao posle meča.

- Srećan sam što smo dobili utakmicu. To je zato što smo igrali protiv verovatno najbolje ekipe u NBA u ovom trenutku, igraju neverovatno, imali su 11 uzastopnih pobeda i lepa pobeda za nas. Imali smo gostovanja, vratili smo se, mogli smo da imamo mnogo izgovora, ali ih nismo koristili. Hteli smo da pobedimo i to smo uradili - rekao je Jokić.

On je prokomentarisao i svoju igru.

- Bila je to stvarno dobra utakmica, otvorila se dobro za mene. Baš dobro. Pogodio sam neke dobre šuteve, možda je bila i najbolja u mom životu. Sama ta energija koja me je nosila da igram dalje i eto došlo je do tih 47 poena. Naravno bitnija mi je pobeda, jer smo igrali protiv Jute koja je imala jedanaest pobeda za redom.

- Deset dana smo bili na putu, testirali se tri-četiri puta, igrali smo a igramo i sutra, pa da kažemo da smo imali razloga samo da odigramo utakmicu ali nismo i drago mi je da smo pobedili. Mislim da je veoma bitna pobeda za nas zaključio je srpski košarkaš za "RTS".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.