GAĐAO LOPTOM TRENERA DENVERA ZATO ŠTO JE SPREČIO JOKIĆA DA UBACI 50 POENA: Meloun nije dao Srbinu da postavi rekord
Foto: Printscreen/Twitter/@RyanCBS4

a mogao je da ga pusti

GAĐAO LOPTOM TRENERA DENVERA ZATO ŠTO JE SPREČIO JOKIĆA DA UBACI 50 POENA: Meloun nije dao Srbinu da postavi rekord

Kaže da nije znao koliko je Jokić postigao poena

Objavljeno:

Interesantna scena se dogodila pred kraj utakmice između Denvera i Jute kada je Majkl Meloun na nešto više od dva minuta pre kraja odlučio da izvede Nikolu Jokića iz igre.

Kao što verovatno znate srpski centar je odigrao jedan od najboljih mečeva karijere, razbucao je prvoplasirani tim Zapadne konferencije i uništio najplaćenijeg centra u NBA izjednačivši rekord karijere po broju poena.

As iz Sombora je ubacio 47 koševa i zabeležio 12 skokova i 5 asistencija što mu je bilo dovoljno za 20. dabl-dabl zaredom od početka sezone, međutim, možda bi postigao i novi rekord karijere da ga trener Majkl Meloun nije izveo iz igre.

A zbog toga je stratega Nagetsa Džamal Marej gađao loptom! Kako bi mu ukazao da to ne treba da radi, već da ostavi Jokića na terenu da postavi novi rekord, pa čak i dobaci 50 poena po prvi put u karijeri.

- Volim činjenicu da je razmišljao o tome. Prošli put je Džamal dao 48 poena, neko drugi je bacao loptu. Znam da je Nikola imao sjajnu uakmicu, ali nisam da je postigao 47 poena - rekao je pomalo neočekivano Meloun.

Izneo je i dodatno objašnjenje.

- Samo sam hteo da odmorim startere i ubacim mlađe - dodao je trener Nagetsa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.