MEGA MOŽE DA DOBIJE SVAKOGA: Radonjić traži čvrstu igru i respekt Zvezde prema rivalu!
Foto: Starsport©

oprezan

MEGA MOŽE DA DOBIJE SVAKOGA: Radonjić traži čvrstu igru i respekt Zvezde prema rivalu!

Dva tima se sastaju sutra u derbiju kola ABA lige

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovi košarkaši moraju da pokažu maksimalno poštovanje Megi u predstojećoj utakmici.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom u kojoj se nalaze brojni mladi igrači velikog talenta. Predvođeni iskusnim Milenkom Tepićem, u dosadašnjem delu sezone pokazali su da mogu da savladaju svakoga i na domaćem, ali i na gostujućem terenu. Zbog toga, moramo uz maksimalan respekt i vrlo čvrstom igrom da uđemo u ovu utakmicu - rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će sutra od 18.00 igrati protiv Mege u 17. kolu ABA lige.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić je naveo da je Mega do sada pokazala da ima veliki kvalitet, ne samo zbog plasmana na tabeli, već i igara.

KK Crvena zvezda, Ognjen Dobrić
foto: Emilija Jovanović

- Posebno u mečevima sa timovima koji imaju ambicije da se nađu na vrhu tabele. Tim koji je spoj mladih i vrlo iskusnih igrača što se u njihovom slučaju pokazalo kao dobra kombinacija. Moramo maksimalno oprezno i angažovano da uđemo u ovu utakmicu, meč na Novom Beogradu smo dobili u tesnoj završnici i znamo da nas čeka težak posao kako bismo došli do bodova - kazao je Dobrić.

Zvezda ima 11 pobeda i dva poraza, dok Mega ima skor 11-5 u regionalnom takmičenju.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.