RADONJIĆ: Igrali smo loše, mekano u odbrani... O O'BRAJANTU: Niko ne može biti iznad tima i kluba!
Foto: Starsport©

početak je bio vrlo loš

RADONJIĆ: Igrali smo loše, mekano u odbrani... O O'BRAJANTU: Niko ne može biti iznad tima i kluba!

Njima su šutevi doneli samopouzdanje, pokazali su sjajno šutersko raspoloženje. Kasnije je to bilo bolje i na kraju smo imali i šansu da pobedimo, ali... - kazao je Radonjić

Objavljeno: 09:41h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa igrala loše u prvih 15 minuta utakmice u kojoj je izgubila od Asvela, a da su ostalih 25 putokaz za najvažniji deo sezone.

- Ima neizvesnih završnica, dobrih i loših stvari. Ako budemo u nastavku pokazivali ovo što smo radili poslednjih 25 minuta, onda to sigurno može da znači da ćemo biti spremni za ispunjenje ciljeva. Ima mnogo još utakmica koje će nam značiti. Biće pobeda i poraza, dobrih i loših perioda, ali potrebno je da uradimo sve kako bismo u najboljem mogućem statusu dočekali najvažnije utakmice - rekao je Radonjić posle utakmice.

KK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Zvezda je na svom terenu izgubila od Asvela sa 81:78, u 23. kolu Evrolige. Radonjić je čestitao Asvelu na pobedi.

- Na početku nije bilo onako kako smo želeli, nedovoljno dobro za nas, igrali smo loše, mekano u odbrani. Njima su šutevi doneli samopouzdanje, pokazali su sjajno šutersko raspoloženje. Kasnije je to bilo bolje i na kraju smo imali i šansu da pobedimo, ali... Još jednom im čestitam - kazao je Radonjić.

Džoni O'Brajant
foto: Starsport©

Američki košarkaš Džoni O'Brajant nije u timu zbog suspenzije, o čemu je upitan Radonjić.

- O'Brajant je, kao što se i zna, suspendovan. Smatram da niko ne može da bude iznat tima i kluba. O svemu ostalom će se razgovarati u narednom periodu unutar kluba, kao što je i red - istakao je trener crveno-belih.

Zvezda će u narednom evroligaškom kolu 4. februara gostovati Žalgirisu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.