DONETA ODLUKA: Milojević umesto Kokoškova!
Foto: Starsport©

potvrđeno

DONETA ODLUKA: Milojević umesto Kokoškova!

Na kratko će preuzeti ulogu selektora

Objavljeno: 10:25h

Dejan Milojević je pre par dana postao novi trener Budućnosti, a sada će debitovati i kao prvi trener reprezentacije Srbije.

Milojević će voditi kao selektor "Orlove" protiv Gruzije 19. februara na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji će se igrati u "mehuru" u Tbilisiju.

Razlog za to jeste što je za isti dan zakazana i utakmica Fenerbahčea u Evroligi, pa selektor Igor Kokoškov neće biti u prilici da vodi nacionalni tim.

Mega Leks, Dejan Milojević
foto: Starsport©

- Dejan Milojević će biti šef protiv Gruzije, a pomagaće mu Vladimir Jovanović, Jovica Antonić i Bogdan Karaičić - potvrdio je Krstić uz poruku da Kokoškov čini sve da bi bio na klupi Srbije.

Reprezentacija će se okupiti 15. februara u Beogradu, na okupljanju će biti i Igor Kokoškov, treniraće se, a onda se dan kasnije putuje čarter letom.

Selektor će biti dva dana sa "Orlovima", a onda će otputovati na meč Fenerbahčea i krajičkom oka pratiti šta se dešava na meču Srbije i Gruzije (19. februar), da bi se potom opet vratio u Tbilisi i vodio meč Srbije protiv Švajcarske (21. februar).

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.