IVANIŠEVIĆ: Navijam za Srbiju, osim kad igra protiv Hrvatske! U košarci i odbojci ste institucija!
Foto: EPA/Andrej Cukić

o razlici u sportovima

IVANIŠEVIĆ: Navijam za Srbiju, osim kad igra protiv Hrvatske! U košarci i odbojci ste institucija!

Trener Novaka Đokovića je ispričao šta su se njih dvojica dogovorili kada igraju Srbija i Hrvatska

Objavljeno: 11:26h

Goran Ivanišević poznaje Novaka Đokovića od malena, a poslednjih godina od kako je postao jedan od njegovih trenera još više su se zbližili i pravi su prijatelji, a to je i sjajan primer za Srbe i Hrvate kako bi trebalo da zajedno funkcionišu.

Ono što je svakako zanimljivo i što zanima širu javnost kako se njih dvojica zajedno gledaju ili se ponašaju tokom derbija između Srbije i Hrvatske u drugim sportovima s obzirom da je veliko rivalstvo između dve velike sportske nacije.

- Još se to nije desilo, ali ko izgubi taj će morati da ćuti I bude dobar. Onaj drugi će da uživa - rekao je Ivanišević za " Sportski žurnal".

Novak Đoković, Goran Ivanišević
foto: Starsport©

Ivanišević je rekao da je gledao finale Kupa Koraća u košarci između Zvezde i Partizana, ali nije imao simpatije ni prema jednom klubu.

- Navijao sam za koševe. Ali, kada vi igrate sa nekim navijao sam za vas. Sa odbojkom ste napravili spektakl, impresivno, pokorili ste svet. Košarku nismo ni mi, ni vi prekrasno odigrali. Sada su kvalifikacije za Olimpijske igre, gadne su, posebno za nas - objasnio je Hrvat.

Što se tiče fudbala Hrvatska je mnogo boljem položaju

- Da, ali ste u košarci institucija, i sa 18. timom ste gadni. Mi smo kompaktniji u fudbalu, bolji smo kao ekipa - zaključio je Ivanišević.

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.