PARTIZAN NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Nadam se da će Rašon moći da igra!
Sašo Filipovski, Foto: Starsport©

aba liga

PARTIZAN NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Nadam se da će Rašon moći da igra!

Trener Partizana, Sašo Filipovski istakao je važnost meča protiv Cedevite Olimpije

Objavljeno: 14:29h

Ekipa Partizana gostuje Cedeviti u Ljubljani u okviru 17. kola regionalne ABA lige u subotu od 19 časova.

Trener crno-belih, Sašo Filipovski, istakao je da Partizanu nikada nije bilo lako da gostuje u Ljubljani i rekao da će ekipa dati sve od sebe kako bi zabeležila pozitivan rezultat.

- Cedevita Olimpija trenutno igra u odličnoj formi. U odličnoj su šuterskoj formi, dva puta su dobili Budućnost, pobedili su Burg, tako da se radi o dobro treniranoj ekipi, sa odličnom organizacijom igre, gde igrači poštuju sistem i dobro saradjuju u odbrani i napadu - rekao je Filipovski za klupski sajt.

- Igramo protiv ekipe koja po mom mišljenju trenutno igra najbolju košarku u ligi, dodao je on.

Trener Partizana, istakao je da su svi igrači zdravi, a da je stanje Rašona Tomasa koji nije igrao na prethodnom meču i dalje nepoznato.

- Nadam se da će moći da igra. Svakako, mi ćemo dati sve od sebe i pripremiti se najbolje što možemo u ovom jednom danu da sutra u Stožicama pružimo svoj maksimum, istakao je Filipovski.

U prvom meču ove sezone, Partizan je bio bolji od Cedevite rezultatom 86:77.

- Cedevita Olimpija igra veoma dobro u poslednje vreme, nalaze se u usponu forme i verujem da će učiniti sve kako bi nam vratili za poraz koji su doživeli u Beogradu. S druge strane, mi imamo obavezu da u svakoj utakmici budemo na svom maksimumu, da budemo borbeni i koncentrisani. Sigurno bi nam pobeda u Ljubljani puno značila, kako rezultatski tako i psihološki, rekao je centar Partizana Nikola Janković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.