PARTIZAN IZGUBIO, FILIPOVSKI OTKRIO GDE JE KRENULO PO ZLU: Spomenuo je i taj nesportski faul...
Foto: Starsport©

izjava trenera

PARTIZAN IZGUBIO, FILIPOVSKI OTKRIO GDE JE KRENULO PO ZLU: Spomenuo je i taj nesportski faul...

- U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno

Objavljeno:

Poražen je Partizan u Rusiji na gostovanju Lokomotivi, a Sašo Filipovski je iznep svoje viđenje utakmice i gde je to pošlo po zlu.

- U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili, počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula. Za današnju pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno - rekao je Filipovski.

Markus Pejdž smatra da je razliku napravilo nekoliko minuta u drugom poluvremenu.

- Ovo je bolan poraz, radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kraford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu. Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogađali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane - rekao je Pejdž.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.