MIROTIĆU PRORADILE EMOCIJE U PIONIRU: Odmah je poljubio poklon koji mu je uručio Marko Kešelj!
Foto: Starsport©

lepa scena

MIROTIĆU PRORADILE EMOCIJE U PIONIRU: Odmah je poljubio poklon koji mu je uručio Marko Kešelj!

Španskom reprezentativcu uručena je ikona, dar sedmočlane porodice Kojović iz Sjenice koja je zahvaljujući donaciji Mirotića i organizacije Srbi za Srbe dobila kuću.

Objavljeno:

Pred početak utakmice između Crvene zvezde i Barselone, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe uručila je svom dragom saborcu i prijatelju Nikoli Mirotiću poklon u vidu monografije Zadužbine Kosova i Metohije u znak zahvalnosti za dugogodišnju saradnju.

Takođe, uručena mu je i ikona, dar sedmočlane porodice Kojović iz Sjenice koja je zahvaljujući donaciji Mirotića i organizacije Srbi za Srbe dobila kuću.

Bio je ovo i prvi susret Nikole Mirotića i Marka Kešelja, dva istaknuta donatora ove organizacije organizacije.

Nikola Mirotić
foto: Starsport©

U poslednjih 15 godina svog vrednog dobročiniteljskog rada, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je preko 5,7 miliona evra donacija sa kojima je obezbedila socijalnu i ekonomsku pomoć za više od 2,800 siromašnih i ugroženih srpskih porodica širom Balkana koje ukupno broje više od 13,500 dece. Za svoj dosadašnji rad, organizacija je odlikovana Ordenom Svetog Save u manastiru Gračanica na Vidovdan 2015. godine, Ordenom Eparhije Gornjokarlovačke 2016. godine u manastiru Komogovina, ordenom Krst Milosrđa Predsednika Vlade Republike Srpske i nagradom Skupštine Grada Beograda za Herojsko delo 2018. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.