KEŠELJEV POTEZ ZA POŠTOVANJE! SRBI, MNOGO JE BITNO: Bivši igrač Zvezde položio kamen temeljac!
Foto: Promo

sjajan gest

KEŠELJEV POTEZ ZA POŠTOVANJE! SRBI, MNOGO JE BITNO: Bivši igrač Zvezde položio kamen temeljac!

Svi gledaoci će biti u prilici da putem slanja SMS poruka na broj 7763 učestvuju u prikupljanju 30.000 evra koliko je neophodno za izgradnju i opremanje nove kuće za porodicu Tasić.

Objavljeno:

Osvećenjem zemljišta na kome će se graditi nova kuća za porodicu Tasić iz Gornjeg Močara i polaganjem kamena temeljca počela je ovogodišnja humanitarna akcija u sklopu druge donatorske večeri u organizaciji proslavljenog srpskog reprezentativca Marka Kešelja i Humanitarne organizacije Srbi za Srbe.

Podsetimo, uprkos situaciji koja je uzrokovana pandemijom virusa COVID-19, odlučeno je da se ne prekida kontinuitet u organizovanju donatorskih večeri.

1 / 5 Foto: Promo

Poštujući propisane mere, drugo po redu, ovoga puta onlajn donatorsko veče, održaće se 7. septembra od 19 časova na Jutjub kanalu organizacije Srbi za Srbe, gde će gledaoci imati priliku da uživaju u prigodnom programu koji je pripremljen.

Ujedno, svi gledaoci će biti u prilici da putem slanja SMS poruka na broj 7763 učestvuju u prikupljanju 30.000 evra koliko je neophodno za izgradnju i opremanje nove kuće za porodicu Tasić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.