KAKO VAS NIJE SRAMOTA?! Jokić tek 7. kandidat za MVP-ja, a ima najbolje brojke od svih! Dajte malo poštovanja, bre!
Foto: Profimedia

mnogi se s ovim neće složiti

KAKO VAS NIJE SRAMOTA?! Jokić tek 7. kandidat za MVP-ja, a ima najbolje brojke od svih! Dajte malo poštovanja, bre!

Zaista je nejasno po čemu je to Lebron veći favorit ili Pol Džordž nego naš košarkaš?!

Objavljeno: 19:05h

Lebron Džejms, četvorostruki MVP NBA, trenutno važi za prvog favorita u trci za epitet ovosezonskog najkorisnijeg košarkaša.

Najjača liga na svetu je tek počela i nema sumnje da će se stanje na tabeli menjati. Međutim, u ovom trenutku, prema sajtu "NBA.com", "Kralj Džejms" je taj, čije su partije ostavile najjači utisak.

Prošle sezone vodio Lejkerse do titule, a na startu ove je najavio novi napad na "prsten". Lebron je u pobedi nad San Antonijom imao učinak od 27 poena, 12 asistencija i šest skokova i to je njegov treći meč u sezoni na kojoj je imao više od 20 poena i 10 asistencija.

Odmah iza Džejmsa je Luka Dončić, koji je protekle noći doneo trijumf Dalasu nad Denverom. U produžetku je postigao osam poena, a ostvario je i 13 asistencija, što mu je rekord sezone u ovom segmentu.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Naš Nikola Jokić je trenutno sedmi na listi, iako, čini se, nikad bolje partije u kontinuitetu nije pružao, tačnije od početka godine vodi u svim statističkim parametrima, a jedini problem je što njegov Denver ne pobeđuje.

Srpski centar ima respektabilan učinak od 25,9 poena, 11,6 skokova i 10,9 asistencija u proseku.

Iza Dončića, a ispred Jokića, na listi su Pol Džordž, Džoel Embid, Stef Kari i Janis Adetokumbo. U Top 10 su još Domantas Sabonis, Demijen Lilard i Devin Buker.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.