POSLEDNJI ŠUT NE PROMAŠUJE: Jokić je najbolji u NBA u ovoj kategoriji u poslednje dve sezone! To NIKO nije uradio!
Foto: Profimedia

pet od pet

POSLEDNJI ŠUT NE PROMAŠUJE: Jokić je najbolji u NBA u ovoj kategoriji u poslednje dve sezone! To NIKO nije uradio!

Navijači "Grumenja" su se posle utakmice pohvalili podatkom da je Somborac pogodio najviše šuteva za pobedu ili produžetak u poslednje dve sezone

Objavljeno:

Denver je posle produžetka izgubio vrlo neizvestan duel sa Dalasom (117:124), ali da nije bilo Nikole Jokića dvoboj bi bio rešen još u regularnom toku.

Osim fantastičnog obračuna njega i Luke Dončića u komsu obojica brojali do čak 38 poena, "Džoker" je još jednom oduševio saigrače pogotkom u poslednjoj sekundi četvrte deonice kojim je Nagetsima izborio dodatnih pet minuta igre.

Maksi Kleber je trojkom doneo Meveriksima plus dva samo tri sekunde pre kraja regularnog toka, ali to je bilo sasvim dovoljno vremena za Jokića da se izvuče na težak šut i pogodi 'bez koske'.

Navijači "Grumenja" su se posle utakmice pohvalili podatkom da je Somborac pogodio najviše šuteva za pobedu ili produžetak u poslednje dve sezone.

I ne samo to. Jokić takve šuteve nije promašivao! Iz pet pokušaja bio je precizan svih pet puta. Takvim učinkom ne može da se pohvali nijedan igrač u NBA ligi.

Zato su ga navijači prozvali "Bogom" takozvanog "klač" perioda (poslednjih 10 sekundi kada se rešava pitanje pobednika).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.