Od Aljaske do Australije: Ovo će oduševiti sve Grobare koji nisu iz Srbije! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

DOBAR FORA

Od Aljaske do Australije: Ovo će oduševiti sve Grobare koji nisu iz Srbije! (FOTO)

Sjajna akcija koja će mnogim navijačima Partizana "olakšati" situaciju, što nisu u mogućnosti da svaki put prate svoje crno-bele
Objavljeno:

Sezonske ulaznice za dijasporu se mogu koristiti na utakmicama FIBA Lige šampiona, ABA j.t.d. lige i domaćeg prvenstva.

Prodaju sezonskih ulaznica prati i kampanja "Crno-beli svet", koja ima za cilj da poveže navijače Partizana od Aljaske do Australije. Uz svaku kupljenu sezonsku ulaznicu za dijasporu Fondacija Pučisti 2012 poklanja majicu BLACK AND WHITE WORLD, koju navijači sa ponosom mogu nositi u zemlji u kojoj žive.

Na sajtu Fondacije nalazi se interaktivna mapa pomoću koje se mogu pronaći svi kupci sezonskih ulaznica za dijasporu, što može dovesti do toga da se Partizanovci u inostranstvu češće druže, zajedno gledaju utakmice ili dolaze u Beograd na utakmice KK Partizan NIS.

foto: fondacijapuchisti.org

Lokacija (grad) u kome živi vlasnik sezonske za dijasporu, njegovo ime i bilo koji drugi podatak neće biti objavljen bez saglasnosti!

Cene:

– Tribine: 100 – Parter: 125 – Bela i Plava loža: 350 – U prodaji su i ulaznice za Premium paket (stolica pored parketa) *cene su izražene u evrima

Sezonske ulaznice za dijasporu možete poručiti preko sekcije proizvodi na sajtu Fondacije Pučisti 2012 (www.fondacijapuchisti.org) ili na mejl puchisti2012@gmail.com kao i putem Facebook stranice FONDACIJA PUČISTI 2012.

KK Partizan NIS će uskoro u prodaju pustiti i redovne sezonske ulaznice. Sve informacije će biti objavljene na zvaničnom sajtu kluba u narednim danima.

(Espreso.co.rs / KK Partizan)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.