JOKIĆ JE ZVER! Još jedna MAESTRALNA partija Srbina i nova pobeda Denvera! (VIDEO)
Jokić u akciji protiv Minesote, Foto: Profimedia

NBA LIGA

JOKIĆ JE ZVER! Još jedna MAESTRALNA partija Srbina i nova pobeda Denvera! (VIDEO)

Jokić nije imao savršenu utakmicu, ali je zabeležio strašnu statistiku

Objavljeno: 06:43h

Nikola Jokić nastavlja da RASTURA u NBA ligi: Denver je pobedio Minesotu sa 123:116 i zabeležio 3. pobedu u sezoni koja nije počela tako dobro, a Srbin je predvodio Nagetse sa 35 poena, 15 skokova, 6 asistencija i 3 ukradene lopte (šut iz igre 12-20, 1-1 za trojke i 10-12 sa linije penala).

Uprkos strašnoj statistici, nije ovo bila baš "lepa" utakmica za Nikolu: promašio je tri "zicera", dobio dve tehničke, a imao je i nekoliko glupih izgubljenih lopti (ukupno 4). Dodajte tome i da su Nagetsi izgubili 2. četvrtinu sa čak 15 razlike, i da su tek u poslednjoj četvrtini stigli Minesotu (i prestigli), i shvatićete koliko je ovo bila prelomna utakmica za Denver i srpskog asa. Da su izgubili...

Ali imao je Nikola i momente kad se zabavljao:

Ali i momente kad se nije toliko zabavljao (prvi pik Edvards ga "posterizovao"):

U timu Nagetsa dobar je bio i Vil Barton sa 20 poena, a veliku energiju sa klupe doneo je Džamajkl Grin sa 17 poena. Marej (13 poena), Milsap i Haris (po 10) odigrali su tek da se ne kaže da nisu odigrali loše, a prilično zapaženu ulogu igrao je Fakundo Kampaco, koji će sigurno u plej ofu biti igrač kojeg će protivnički navijači DA MRZE.

A evo i zašto:

Kod "Vukova" najbolji je bio Dianđelo Rasel sa 33 poena, a dobri su bili bivši Nagetsi Huančo Ernangomez (25 poena) i Malik Bizli (15).

Jokić je posle utakmice imao emotivan susret sa Huančom, koji mu je bio najbolji prijatelj u "starim" Nagetsima.

Pogledajte partiju Nikole Jokića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.