RADONJIĆ: Moramo da ih uvedemo u takvu utakmicu da sve zavisi od naše igre!
Foto: Starsport©

O narednom protivniku

RADONJIĆ: Moramo da ih uvedemo u takvu utakmicu da sve zavisi od naše igre!

Crveno-beli prvi meč u Novoj godini igraju protiv Zadra

Objavljeno: 20:36h

Košarkaši Crvene zvezde praznike će provesti radno i u dvorani, pošto će samo u prvih 7 dana 2021.godine odigrati dve važne utakmice u ABA i Evroligi.

Prvi protivnik crveno-belima, koji su prethodnu godinu završili pobedom nad Panatiakosom, biće ekipa Zadra. Meč sa ovim hrvatskim klubom igra se u subotu u praznoj dvorani "Aleksandar Nikolić" od 17 časova.

Zadar stiže u Beograd nakon pauze prouzrokovane virusom Covid-19 zbog koga je taj klub odložio dve utakmice, i sada oporavljeni izlaze na duel crveno-belima.

Dejan Radonjić
foto: kkcrvenazvezda.rs

- Pristup ovoj utakmici mora da bude maksimalno odgovoran. Koncentrisanom igrom želimo da dođemo do pobede protiv ekipe koja je imala pauzu pre ovog meča. Cilj je da tim Zadra uvedemo u takvu utakmicu u kojoj sve zavisi od naše igre - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Dejan Davidovac saglasan je sa novim šefom struke.

- Prva utakmica u Novoj Godini za nas. Zna se šta moramo da uradimo kako bi došli do rezultata. Moramo da odigramo odgovorno i borbeno, pristup mora da bude na visokom nivou jer želimo da dođemo do bodova u regionalnom takmičenju i dobro počnemo novu kalendarsku godinu - rekao je prvotimac crveno-belih.

Prvi meč u Evroligi Crvena zvezda igra na pravoslavni Božić od 19 časova protiv Fenerbahčea, a tri dana kasnije u Beograd stiže ekipa Cibone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.